Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Κάμπορα για ακόμα δυο χρόνια


Τρεις ήμερες πριν τον τελικό Κυπέλλου στον Άρη φρόντισαν να τονώσουν ψυχολογικά τον πρώτο τους σκόρερ. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε το πρωί της Τέταρτης πως ανανέωσε την συνεργασία της με τον Χαβιέρ Κάμπορα για ακόμα δυο χρόνια. Μάλιστα ο 30χρονος Αργεντινός επιθετικός μετά την ανανέωση του συμβολαίου του υποσχέθηκε πως θα κάνει τα πάντα για να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που του έδειξαν, φέρνοντας το κύπελλο στην Θεσσαλονίκη.
Το βάρος στην ψυχολογία όμως έχει ρίξει και ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο οποίος έχει ξεκινήσει τις συνομιλίες με τους παίκτες του εν όψει του μεγάλου τελικού. Ο Αργεντινός τεχνικός είδε την Τέταρτη το πρωί να μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων και ο Τόνι Κάλβο που στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αντικαταστάθηκε, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και πλέον μπορεί να υπολογίζει και στον ισπανό μεσοεπιθετικό, όπως επίσης και στους Κάμπορα, Νασούτι, Νάτσο Γκαρσία και Ναφτί που εξέτισαν την ποινή τους στο παιχνίδι της 30ης αγωνιστικής. Αντίθετα ο Κούπερ δεν θα έχει στην διάθεση του τον Κάρλος Αράνο, ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς με τους ερυθρόλευκους και ήδη αναζητεί την λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας του. Αν και ακόμα ο Αργεντινός προπονητής δεν έχει αποκαλύψει τα σχέδια του για τους 11 που θα παρατάξει στον αγώνα του Σαββάτου, όλα δείχνουν πως την θέση του Αράνο θα πάρει ο Βανγκέλι. Δεξιά θα αγωνιστεί ο Νέτο, οι δυο κεντρικοί αμυντικοί θα είναι οι Νασούτι και Ρονάλτνο Γκιάρο, ενώ την εστία θα υπερασπίζεται ο Σηφάκης, ο οποίος στην σημερινή media day τόνισε πως δεν παίζει ρόλο που ο Παναθηναϊκός έχει πάρει το πρωτάθλημα, καθώς ο τελικός είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι και δεν υπάρχει φαβορί. Στα χαφ το πιθανότερο είναι ο Κουπερ να προτιμήσει τους Χαβίτο, Ναφτί, Πρίττα και Κάλβο και στην επίθεση τους Κάμπορα και Κόκε. Βέβαια όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν στην τελευταία προπόνηση του Άρη που θα γίνει την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ, ενώ την ίδια μέρα το μεσημέρι ο Κούπερ θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου.
Σε ότι αφορά τα εισιτήρια του αγώνα, όπως αποδεδείχθηκε τα 23.480 που πήραν οι Θεσσαλονικείς αποδείχτηκαν λίγα, καθώς οι οπαδοί της ομάδας κατάφεραν να τα εξαφανίσουν τρεις ημέρες πριν τον τελικό.

Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου