Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

«Κιβωτός του Κόσμου» με χρώμα ερυθρόλευκο



Το κοινωνικό τους πρόσωπο επέδειξαν για άλλη μια φορά οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού. Έτσι τα καλάθια που θα πετύχουν οι ερυθρόλευκοι στο φάιναλ φορ του Παρισίου θα έχουν ξεχωριστή σημασία. Σε συνεργασία με την Wind, στο πλαίσιο της εκστρατείας «Τα παιδιά νικάνε» προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια της «Κιβωτού του Κόσμου» ανακοίνωσαν από κοινού ότι κάθε καλάθι που θα πετυχαίνουν στο Παρίσι θα δίνει 1.000 ευρώ για αυτό τον σκοπό…
Αναμφισβήτητα μια πρωτοβουλία που αξίζει χίλια μπράβο.

Παπαλουκας: "Η εκδήλωση είναι μια απόδειξη πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλει να βοηθήσει. Από την πλευρά μας οι παίκτες έχουμε πλέον ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για να πετυχαίνουμε καλάθι. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το τρόπαιο στο Final-4. Η προσπάθεια αυτή είναι μια κίνηση ώστε να βοηθηθούν παιδιά τα οποία έχουν πρόβλημα και δεν έχουν κάποια πράγματα δεδομένα".

Σχορτσανιτης: "Χαιρόμαστε πάρα πολύ που είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τα παιδιά, που όπως είπε πολύ σωστά ο Θοδωρής, δεν έχουν κάπια πράγματα δεδομένα στη ζωή τους όπως κάποια άλλα. Μας δίνεται φυσικά ένα επιπλέον κίνητρο για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στη συνέχεια ώστε να βοηθήσουμε τα παιδιά. Εύχομαι αυτό που γίνεται να συνεχιστεί και να γίνουν και άλλες παρόμοιες προσπάθειες για άτομα τα οποία χρειάζονται την βοήθεια μας. Όσον αφορά για το Final-4, όπως λέει και ο προπονητής μας, με συγκέντρωση και υπομονή, θα φτάσουμε στον στόχο μας."

Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου