Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

ΦΑΣΟΥΛΑΣ «ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ!...»


«ΕΠΙΘΕΣΗ» ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΧΩΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ....

ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Επίθεση δέχτηκε σήμερα το πρωί σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Δήμαρχος Πειραιά κύριος Παναγιώτης Φασούλας για την απόφαση να παραχωρήσει το Δελφινάριο για την δημιουργία κολυμβητηρίου στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό.
Γιατί στον Παναθηναϊκό δεν μπορούν να κάνουν γήπεδο στον Βοτανικό, ενώ ο Δήμος Πειραιά παραχωρεί με σχετική ευκολία χώρο στον ερασιτέχνη;
Και τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;
Ο Παναγιώτης Φασούλας απάντησε.
«Φαίνεται ότι η απόφαση αυτή ενοχλεί πολλούς και κάποια κέντρα αποφάσεων. Προέρχομαι από τον χώρο του αθλητισμού και έχω μάθει να ζω έντονες καταστάσεις, συναισθήματα και δεν μου κάνει εντύπωση τίποτα. Γιατί θα πρέπει να γίνει σύγκριση με τον γήπεδο του Παναθηναϊκού΄στον Βοτανικό; Δεν ξέρω το θέμα, αλλά εδώ στον Πειραιά πιστεύουμε, ότι ο Ολυμπιακός και ο Εθνικός που μας εκπροσωπούν άξια, θα πρέπει να έχουν δικά τους γήπεδα και το αξίζουν,γιατί είναι το καμάρι της πόλης. Δεν μπορεί να υπάρχουν τέσσερα κολυμβητήρια στην Πάτρα και ένα στον Πειραιά.. Είναι ντροπή να μας υπονομεύουν"
Ακόμα ο Δήμαρχος Πειραιά τόνισε.
«Κατ αρχάς θέλω να διευκρινίσω ότι είναι μια πρόταση δική μου στο Διοικητικό συμβούλιο του Δήμου προς έγκριση, να παραχωρηθεί το Δελφινάριο. Ο Ολυμπιακός είναι ταυτισμένος με τον Πειραιά και έχει μεγαλύτερη ανάγκη από οποιοδήποτε πολιτισμικό υπάρχει . Την στιγμή μάλιστα που το Δελφινάριο χρησιμοποιείται για δυο φορές τον χρόνο και φυσικά θα αναβαθμιστεί η περιοχή. Γιατί τους πειράζει;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου