Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Από 23.480 εισιτήρια σε ΠΑΟ και ΑΡΗ για τον τελικό


Από 23.480 εισιτήρια θα πάρουν Παναθηναϊκός και Άρης για τις ανάγκες των φιλάθλων τους στον τελικό του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 24 Απριλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 8.30 το απόγευμα. ‘Όπως αποφασίστηκε στη σκέψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στο ΟΑΚΑ θα παραμείνουν περίπου 6.000 κενές θέσεις που αντιστοιχούν στις θύρες 7Β, 8, 9, 10, 11Α, 26 και 28, για λόγους ασφαλείας, ενώ η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για τις ανάγκες της θα κρατήσει 4.500 με 5.000 εισιτήρια για τις θύρες 23 και 29. Επίσης αποφασίστηκε ότι η είσοδος των φιλάθλων του Άρη θα γίνει από την λεωφόρο Κηφισίας, όπου βρίσκεται και η κερκίδα του ΟΑΚΑ που θα τους φιλοξενήσει, ενώ του Παναθηναϊκού από την Σπύρου Λούη.

Στην πρώτη σύσκεψη για τον τελικό κυπέλλου ο Παναθηναϊκός, που θα είναι και η γηπεδούχος ομάδα όπως προέκυψε μετά από κλήρωση, εκπροσωπήθηκε από τον Γιάννη Ζαβραδινό και ο Άρης από τον Γιάννη Κόντη, ενώ στην σύσκεψη μετείχαν και εκπρόσωποι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, της αντίστοιχης διεύθυνσης της Βορειοανατολικής Αττικής και της ΕΠΟ.

Μετά το τέλος της σύσκεψης ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Νίκος Προύντζος, δήλωσε: «Πρέπει όλοι να κάνουν τη δουλειά τους σωστά. Θέλουμε τους στόχους που έχουμε να τους πετύχουμε. Αν η Αστυνομία θέλει και έχει σωστή στρατηγική, μπορεί να τακτοποιήσει τον κόσμο και, μάλιστα, χωρίς προβλήματα».

Από την πλευρά της Αστυνομίας μίλησε ο Υποστράτηγος Γιάννης Φουντούλης, ο οποίος τόνισε: «Ομόφωνα πάρθηκαν οι αποφάσεις για να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη προσέλευση των φιλάθλων και των δύο ομάδων. Ο τελικός θα διεξαχθεί με απόλυτη επιτυχία. Καταβάλουμε προσπάθειες για να εξαλειφθεί η βία. Ο σκοπός είναι να γίνει ο τελικός με απόλυτη επιτυχία».

Ικανοποιημένοι από τον αριθμό εισιτηρίων που θα τους διατεθούν για τον τελικό Κυπέλλου έμειναν στο Άρη, κάτι που το εξέφρασε με δηλώσεις του και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Κόντης: «Τα εισιτήρια που πήραμε εξυπηρετούν τις ανάγκες μας, θα γίνει ένας τελικός που θα τον χαρούμε όλοι. Όλοι πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε ικανοί να αντεπεξέλθουμε. Θα κερδίσουμε το στοίχημα της μετακίνησης των φιλάθλων μας. Αγωνιστικά έχουμε πάρει μαθήματα από τον τελευταίο τελικό που παίξαμε. Ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής. Όποιος είναι καλύτερος, ας κερδίσει. Στόχος του Άρη είναι φυσικά η κατάκτηση του κυπέλλου».

Ωστόσο αυτό που απασχολεί τώρα τους ανθρώπους των κιτρινόμαυρων του βορρά είναι πως θα μεταφερθεί ο κυρίως όγκος των οπαδών από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Ήδη πιέζουν για να ανοίξουν εκείνη τη μέρα τα Τέμπη, καθώς, οι φίλαθλοι της ομάδας θα κατέβουν με 220 λεωφορεία.

Από την άλλη στον Παναθηναϊκό υποστήριξαν πως τα εισιτήρια που θα παραλάβουν για τον τελικό δεν θα τα θέσουν σε ελεύθερη κυκλοφορία, διότι θα πρέπει πρώτα να καλυφτούν οι ανάγκες των κατόχων διάρκειας που φτάνουν τις 20.000.

Σε ότι αφορά τον διαιτητή του αγώνα, όπως συνηθίζεται θα ζητηθεί από την ΚΕΔ να προτείνουν οι δυο ομάδες από κοινού τον ρέφερι που θέλουν να τις σφυρίξει. Αν τελικά δεν συμφωνήσουν οι δυο ΠΑΕ, τότε η επιτροπή διαιτησίας θα προχωρήσει σε ορισμό με επικρατέστερους να είναι ο Τάσος Κάκος και ο Γιώργος Δαλούκας.

Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου