Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Χαραλαμπίδης στην Κομοτηνή, Τσινιάρης στο ΟΑΚΑ


Ο Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το παιχνίδι Πανθρακικός-Ολυμπιακός που θα διεξαχθεί στην Κομοτηνή την Κυριακή στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Σουπερ Λιγκ. Ο 38χρονος διαιτητής από την Καβαλά που διευθύνει αγώνες της Σουπερ Λιγκ εδώ και 3 χρόνια σφυρίζει τους ερυθρόλευκους για τέταρτη φορά με τις τρείς προηγούμενες να είναι το Ολυμπιακός-Λάρισα 2-1 την 17η αγωνιστική και το Αστέρας Τρίπολη-Ολυμπιακός 1-3 την 22η της φετινής σεζόν και πέρσι το Ολυμπιακός-Άρης 2-1, ενώ ήταν διαιτητής και στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό, όπου οι ερυθρόλευκοι γνώρισαν την ήττα με 3-1 και αποκλείστηκαν από την συνέχεια του θεσμού. Σε ότι αφορά αγώνες της ομάδας της Κομοτηνής, ο Καβαλιώτης ρέφερι έχει διευθύνει φέτος τα ματς Πανθρακικός –Ηρακλής 1-2 και Πανθρακικός –ΠΑΟΚ 1-2. Βοηθοί του Χαραλαμπίδη θα είναι οι Τρύφων και Γούκος, 4ος ο Γιαννόπουλος και παρατηρητής ο Ζαχαριάδης.

Άρχοντας της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-Ηρακλής θα είναι ο Μιχάλης Τσινιάρης. Είναι η τρίτη φορά φέτος που ο 38χρονος Αθηναίος ρέφερι ορίζεται σε εντός έδρας αγώνα των πρασίνων, καθώς έχουν προηγηθεί τα ματς Παναθηναϊκός-Καβάλα 0-2 και Παναθηναϊκός-Εργοτέλης 4-1, ενώ τον γηραιό τον έχει σφυρίξει στη νίκη του με 1-0 κόντρα στην Καβάλα στο Καυταντζόγλειο Στάδιο. Βοηθοί του Τσινιάρη θα είναι οι Δάλλας και Μπιτσίδης, 4ος ο Κωνσταντινέας και παρατηρητής ο Μιντιούρης.

Το κρισιμότερο παιχνίδι της αγωνιστικής αυτό του Εργοτέλη με τον ΠΑΣ Γιάννενα, όπου θα δοθεί μάχη μεταξύ των δυο ομάδων για την σωτηρία τους, θα διευθύνει ο Γιώργος Σταθόπουλος. Ο 35χρονος διαιτητής από την Αχαΐα πρόκειται να σφυρίξει για 17η φορά φέτος αγώνα πρωταθλήματος, που είναι και μεγαλύτερος αριθμός αναμετρήσεων που διευθύνει φέτος διαιτητής της Σουπερ Λιγκ, κάτι που αποδεικνύει ότι είναι από τους ρέφερι που εμπιστεύεται η ΚΕΔ. Ωστόσο στους προηγούμενους 16 αγώνες που σφύριξε μόνο ένας ήταν του ΠΑΣ αλλά και του Εργοτέλη. Συγκεκριμένα του Γιαννιώτες τους είχε διαιτητεύσει στην ήττα του με 3-2 από τον Πανιώνιο στο γήπεδο των Ζωσιμάδων και τους Κρητικούς στην λευκή ισοπαλία τους κόντρα στον Άρη στο Παγκρήτιο.

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 29ης αγωνιστικής ο Ντάκος ορίστηκε να διευθύνει το ΠΑΟΚ-Καβάλα, ο Κουκουλάκης το Πανιώνιος-Λάρισα, ο Καλόπουλος το Ξάνθη-Ατρόμητος, ο Κάκος το Λεβαδειακός-ΑΕΚ και ο Παπασταμάτης το Αστέρας Τρίπολης-Άρης.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 29ης αγωνιστικής εδω


Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου