Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Παναθηναικό...ήθος ! ! !


Δίδαξε για άλλη μια φορά ήθος ο Παναθηναϊκός …!Μετά τα όσα εγκληματικά συνέβησαν στο Ολυμπιακό Στάδιο κατά την άφιξη του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τα όσα διαδραματίστηκαν εντός αγωνιστικού χώρου, αυτή τη φορά ήταν η σειρά της ομάδας των Νέων του Ολυμπιακού να νιώσει στο πετσί της τι εστί …πράσινη φιλοξενία!

Μέσα σε κλίμα τρομοκρατίας και με οπαδούς του Παναθηναϊκού να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο οι Νέοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με τον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο. Οι δήθεν οπαδοί των πρασίνων – λέτε να ήταν για 5η φορά εφέτος εξωγενείς στοιχεία - φρόντισαν να μετατρέψουν σε παρωδία έναν αγώνα Νέων όμως δεν τους πέρασε αφού οι πρωταθλητές Ελλάδας στάθηκαν στο ύψος τους.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με τον Αποστολόπουλο στο 23', στο 42' ισοφάρισε ο Διαμαντάκος, στο 47' προηγήθηκαν και πάλι οι πράσινοι με τον Σταμπολίεφ, ενώ ισοφάρισε για τον Ολυμπιακό στο 49' ο Νικλητσιώτης με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Εύγε για άλλη μια φορά κύριε Πρόεδρε της Σουπερλίγκα και του Παναθηναϊκού. Έχετε απόλυτο δίκιο σε όλα. Επιτέλους οι τυφλοί είδαν και οι κουφοί άκουσαν.


Κώστας 'Εξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου