Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ....


ΕΧΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΝΤΟΒΙΤΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Έστω και καθυστερημένα η διοίκηση του Ολυμπιακού επέβαλε χρηματικό πρόστιμο στους Λουα Λουα και Ντάτολο και με αυτόν τον τρόπο έστειλε το μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές
Οι δυο παίκτες θα πληρώσουν από 10.0000 ευρώ για τα πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία υπέπεσαν, αλλά μπορεί και να υπάρξει και συνέχεια, γιατί και κάποιοι άλλοι προκαλούν με την αδιαφορία τους.
Χαρακτηριστικό αυτό που συνέβη με τον Μήτρογλου στην προπόνηση και την αδιαφορία του με αποτέλεσμα να τον διώξει ο Μπάντοβιτς.
Η αλήθεια είναι ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού δείχνει να τα έχει χάσει και τα όρια του να έχουν εξαντληθεί με αυτά που συμβαίνουν, αλλά κάνει υπομονή, γιατί ακολουθούν τα πλεί οφ και προέχει το συμφέρον της ομάδας και η ηρεμία.
Στον Ολυμπιακό τα έχουν και με τον Λεντέσμα, που αποκλείστηκε από την αποστολή στην Κομοτηνή, γιατί λέει ότι είναι τραυματίας.
Ακόμα και αν είναι δυσαρεστημένος για τον παραγκωνισμό του, δεν είναι τρόπος αντίδρασης αυτός την στιγμή που βλέπει ότι δεν έχουν απομένει πολλοί παίκτες Εντάξει όλα δείχνουν ότι τελειώνει από τον Ολυμπιακό, αλλά θα πρέπει να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις του μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι
Αυτό ΄πρέπει να κάνει ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που σέβεται τον εαυτό του και το συμβόλαιο που έχει
Ευκαιρία να παίξουν αρκετά από τα νέα παιδιά στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παν θρακικό και αυτός είναι ο λόγος που στην αποστολή είναι οι Φετφατζίδης,Νικλιτσιώτης και Βαλεριάνος, ενώ στην αρχική ενδεκάδα θα είναι σίγουρα οι Γιάννης και Κυριάκος Ππαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου