Τρίτη 27 Απριλίου 2010

"Κοκκίνησε" η Εθνική νέων


Έξι παίκτες από την πρωταθλήτρια ομάδα νέων του Ολυμπιακού συγκαταλέγονται στους 21 ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν από τους ομοσπονδιακούς προπονητές Γιώργο Γεωργιάδη και Κώστα Τσάνα για τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κάτω των 19 ετών. Πρόκειται για τους Ποτουρίδη, Κυριακο Παπαδόπουλο, Σταμόγιαννο, Νικλιτσιωτη, Πετρόπουλο και Κοτσαρίδη, ενώ την αποστολή συμπληρώνουν οι Μαχλελης και Λαγος του Παναθηναϊκού, Βλαχοδήμος της Στουτγκάρδη, Λάμπρου της Φέγενορντ, Κουτρουμπής της Καλλιθέας, Αποστολόπουλος του ΠΑΟΚ, Βέλιος του Ηρακλή, Καλδέλης του Πανιώνιου, Καραγκούνης του Ατρόμητου, Καρέλης του Εργοτέλη, Μάνδαλος της Ξάνθη, Βασιλείου του Λεβαδειακού, Φορτούνης των Τρικάλων και Τριανταφύλλου του Πανσερραϊκού. Βέβαια η Εθνική νέων θα μεταβεί στην Ουγγαρία το Σάββατο για τους επισήμους αγώνες της στο πλαίσιο του ΕΥΡΟ του 2010 κάτω των 19 ετών με 19 παίκτες, οπότε από τους προαναφερθέντες, δύο θα «κοπούν», κάτι που θα ανακοινωθεί τις προσεχής ημέρες.
Η Εθνική ομάδα των νέων ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στον 2ο όμιλο της ενδιάμεσης φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στις 3 Μαΐου κόντρα στην Ουγγαρία, στις 5 αντιμετωπίζει την Πορτογαλία και στις 8 του ίδιου μήνα την Ρουμάνια.
Η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα ξεκινήσει την Τετάρτη με ένα φιλικό που έχει προγραμματιστεί στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγιου Κοσμα με αντίπαλο την Εθνική ομάδα των παίδων, η οποία επίσης προετοιμάζεται για τις επίσημες υποχρεώσεις της στον 2ο όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, εκεί όπου θα βρει απέναντι της τις Εθνικές ομάδες της Τουρκιάς, της Αγγλίας και της Τσεχίας.

Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου