Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

ΑΛΕΞΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ«ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥΣ.»


ΑΠΆΝΤΗΣΉ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ ΤΗΣ ΟΜΆΔΑΣ ΝΈΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΌΣΑ ΣΥΝΈΒΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌ

ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

«Απλά είναι τα πράγματα. έβγαλαν το κόμπλεξ και τα απωθημένα τους κάποια παιδάκια...»
Πως θα μπορούσε να αντιδράσει διαφορετικά ο προπονητής της ομάδας νέων του Ολυμπιακού στα όσα συνέβησαν την Τετάρτη το απόγευμα κατά την διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό
Επίθεση κάποιων ανεγκέφαλων στα μικρά παιδιά και επίδειξη μαγκιάς...
Η απάντηση του Αλέξη Αλεξανδρή
«Δεν λέω ότι φταίει ο Παναθηναϊκός, αλλά θα έπρεπε να ληφθούν κάποια μέτρα. Εμείς στο Καραΐσκάκη και στο Ρέντη είχανε λάβει τα μέτρα μας και δεν έγινε το παραμικρό Εγώ αν γινόταν κάτι τέτοιο στο γήπεδο μας θα είχα σηκωθεί και θα είχα φύγει. Δεν είναι τιμητικό για ένα σύλλογο να συμβαίνουν αυτά και κάποια παιδάκια να βγάζουν το κόμπλεξ τους στα μικρά παιδιά. Είναι ντροπή αυτά που συμβαίνουν. Εντάξει στην Ελλάδα ζούμε, αλλά κάποια στιγμή κάτι θα πρέπει να γίνει, γιατί δεν πάει άλλο.»
Ακόμα ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε.
«Μου έκανε εντύπωση ο τρόπος που αντέδρασαν τα παιδιά και έδειξαν πραγματικά ότι τιμούν τον σύλλογο. Ούτε κώλωσαν, ούτε φοβήθηκαν. Πήγαν να παίξουν μπάλα και είδαν τρελά πράγματα στην διάρκεια, αλλά και στο τέλος. Η συμπεριφορά είναι αυτή που μετράει και οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν τι είναι να είσαι σε μεγάλο σύλλογο και να φοράς αυτή την φανέλα....»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου