Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Βαριά καμπάνα στον Ηρακλή.


Βαριά ήταν η καμπάνα που έπεσε από την Αθλητική δικαιοσύνη στον Ηρακλή μετά τον τραυματισμό του Νίκου Ρουμελιώτη στον αγώνα με τον ΑΡΗ.
Συγκεκριμένα ο αθλητικός δικαστής αποφάσισε τον μηδενισμό του Ηρακλή στο παιχνίδι με τον Άρη, ενώ παράλληλα επέβαλε ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και 5.000 ευρώ πρόστιμο.
Μετά από αυτές τις ποινές ο ΑΡΗΣ " συνεχίζει στα πλέι οφ όπου και θα αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά με μειονέκτημα έδρας τον 1ο της κανονικής περιόδου Παναθηναϊκό, ενώ από την άλλη πλευρά ο "Γηραιός" τερματίζει οριστικά στην όγδοη θέση και μένει εκτός Ευρώπης, αφού χάνει το δικαίωμα συμμετοχής στη συνέχεια των πλέι οφς για τις θέσεις 5-8.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας (ΕΟΠΕ):

«Ο αθλητικός δικαστής της ΕΟΠΕ/ΕΣΑΠ, Παναγιώτης Λεβενιώτης, πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

- Επιβάλλει στο σωματείο ΓΣ Ηρακλής / ΤΑΠ την ποινή της τιμωρίας της έδρας για δύο (2) αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ για την ρίψη κροτίδας και άλλων αντικειμένων εντός του αγωνιστικού χώρου και της οριστικής διακοπής του αγώνα με υπαιτιότητά του, λόγω του τραυματισμού του αθλητή Νίκου Ρουμελιώτη και επιπλέον τιμωρεί αυτό με μηδενισμό στον αγώνα Ηρακλής – Άρης της 1ης Απριλίου.
- Η ένσταση που καταχωρήθηκε στο φύλλο αγώνα θεωρείται ως ανυπόστατη (μη γενομένη).
- Απαλλάσσει τον αθλητή Νίκο Ρουμελιώτη του σωματείου ΑΣ Άρης ΤΑΠ από την κατηγορία της δυσφημιστικής συμπεριφοράς.
- Απαλλάσσει το σωματείο ΑΣ Άρης / ΤΑΠ από την κατηγορία της δυσφημιστικής συμπεριφοράς του αθλητή του.»

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου