Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ για τον τελικό


Στο πόδι θα βρίσκεται το Σάββατο η αστυνομία για τον τελικό Κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη. Η ΕΛ.ΑΣ μάλιστα στο πλαίσιο των αποφάσεων που ελήφθησαν, καθώς και του επιχειρησιακού σχεδιασμού υλοποίησής τους, ανακοίνωσαν μια σειρά μέτρων προκειμένου να μην συναντηθούν οι οπαδοί των δυο συλλόγων. Έτσι αναφορικά με την μετακίνηση των οπαδών του Άρη, οι οποίοι θα έρθουν με μισθωμένα λεωφορεία από την Περιφέρεια στην Αθήνα αποφασίστηκε να μεταβούν σε προκαθορισμένα σημεία και από εκεί σταδιακά με συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων να μεταβούν στο Ο.Α.Κ.Α, ενώ οι φίλαθλοι των κιτρινόμαυρων που θα φθάσουν την ημέρα του αγώνα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με έξι πτήσεις τσάρτερ θα μεταβούν συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων απευθείας στο Ο.Α.Κ.Α. με μισθωμένα λεωφορεία.
Οι θύρες του Ολυμπιακού Σταδίου θα ανοίξουν 3 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και η πρόσβαση των φιλάθλων του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ θα πραγματοποιηθεί από την είσοδο της Λεωφόρου Κύμης και του σταθμού ΗΣΑΠ «ΕΙΡΗΝΗ»., ενώ αυτών του Άρη που θα έρθουν μεμονωμένα στο Ο.Α.Κ.Α., θα πραγματοποιηθεί από την είσοδο πεζών Αρτέμιδας, την είσοδο πεζών «ΙΑΣΩ», καθώς και την είσοδο πεζογέφυρας. Οι οπαδοί και των δυο ομάδων με τον τρόπο που θα εισέρθουν στο γήπεδο με τον ίδιο τρόπο θα αποχωρήσουν και από αυτό μετά την λήξη του αγώνα. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα καταλάβουν θέσεις στις θύρες 1, 3, 5, τμήμα Α΄ της 7, Τμήμα Β΄ της 31, 33 και 35 του κάτω διαζώματος και τις κερκίδες των θυρών 2, 4, 6, 30, 32 και 34 του άνω διαζώματος του Ο.Α.Κ.Α. και οι φίλαθλοι του ΑΡΗ θα τοποθετηθούν στις κερκίδες των θυρών Τμήμα Β΄ της 11, 13, 15, 17, 19 και 21 του κάτω διαζώματος και τις κερκίδες των θυρών 12, 14, 16, 20, 22 και 24 του άνω διαζώματος του Σταδίου Ο.Α.Κ.Α..
Η αστυνομία αποφάσισε να απαγορεύσει και την κυκλοφορία των οχημάτων και την στάθμευση τους από το Σάββατο στις 14.30 σε όλους του δρόμους γύρο από το Ολυμπιακό Στάδιο, ενώ θα δημιουργηθούν 3 ζώνες ασφαλείας προκειμένου να αποτραπεί η είσοδος σε όσους δεν έχουν εισιτήριο του αγώνα, ενώ θα πραγματοποιούνται και αυστηροί έλεγχοι, με σκοπό να μην περάσουν εντός του γηπέδου επικίνδυνα αντικείμενα.

Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου