Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Ραντεβού με την ιστορία οι ερυθρόλευκες




Το σημαντικότερο –παιχνίδι στην ιστορία της δίνει σήμερα η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού. Η μεγάλη στιγμή για τις κοπέλες του Χάρη Παυλίδη έφθασε , καθώς σήμερα το απόγευμα στις 17: 00 αντιμετωπίζει την Ρώσικη Κίνεφ Κίρισι, στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού του Champions Cup που διεξάγεται στην μαγευτική Κέρκυρα.

Οι «ερυθρόλευκες» πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση, στο κολυμβητήριο της Κέρκυρας, σήμερα το πρωί , με τον τεχνικό της ομάδας να μην αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, εκτός , φυσικά, της Ανθής Μυλωνάκη, η οποία και συμπληρώνει, τυπικά, την αποστολή.
Στόχος της ομάδας του Ολυμπιακού στο νησί των Φαιάκων, τι άλλο από την νίκη-πρόκριση για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης ο οποίος διεξάγεται το Σαββάτο. Η Ρωσική Κίνεφ Κιρίσι είναι μια ομάδα η οποία χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν προκαλεί τρόμο στο άκουσμα της.

Οι «ερυθρόλευκες» θα έχουν ακόμα ένα όπλο στην φαρέτρα τους. Αυτό δεν είναι άλλο από τον κόσμο, ο οποίος έχει εξαφανίσει τα μαγικά χαρτάκια (εισιτήρια )του διημέρου, και αναμένεται να κατακλύσουν το κολυμβητήριο της Κέρκυρας.

Αμέσως μετά τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Κίνεφ Κίρισι, ακολουθεί το ματς της Βουλιαγμένης με την Οριζόντε Κατάνια, σε ένα παιχνίδι – επανάληψη του περσινού τελικού.

Ας ελπίσουμε πως το βράδυ, τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη να έχουν γράψει μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία τους, παίρνοντας το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Και σε περίπτωση που και η Βουλιαγμένη τα καταφέρει απέναντι στην Οριζόντε Κατάνια, τότε η Ελλάδα, μετά την κατάκτηση


Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου