Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Μόνο ο Σταθόπουλος τα έκανε "μούσκεμα"


Έπρεπε να φτάσουμε στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σουπερ Λιγκ για να δούμε καλές διαιτησίες στους 7 από τους 8 αγώνες που διεξήχθησαν. Μοναδική παραφωνία αποτέλεσε ο Σταθόπουλος, ο οποίος στο παιχνίδι του Εργοτέλη με τον ΠΑΣ Γιάννενα έκανε ένα πολύ σημαντικό λάθος, καθώς στο 57 και ενώ το σκορ ήταν στο 1-1 είδε πέναλτι του Στάθη, δίνοντας την δυνατότητα στους γηπεδούχους να κάνουν το 2-1. Παράλληλα ο διαιτητής από την Αχαΐα θα μπορούσε να είχε αποβάλει με απευθείας κόκκινη τον Ρομάνο για ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Σίσιτς. Ωστόσο παρά τα λάθη του Σταθόπουλου ο παρατηρητής του αγώνα Μανώλης Παπατριανταφυλλου δεν του έβαλε παραπέμψιμο βαθμό και όπως όλα δείχνουν ο διαιτητής δεν θα τιμωρηθεί.

Στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή ο Τσινιάρης και οι βοηθοί του δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα, ενώ στον αγώνα Πανθρακικός-Ολυμπιακός ο Χαραλαμπιδης ελέγχεται μόνο για ένα μαρκάρισμα του Ιασωνίδη στον Λεοναρντο εντός της περιοχής των γηπεδούχων.

Η διαιτησία του Τάσου Κάκου στο ματς του Λεβαδειακού με την ΑΕΚ ήταν άριστη, όπως πολύ καλή ήταν και η διαιτησία του Παπασταμάτη στο Αστέρας Τρίπολη-Άρης.

Απαρατήρητος πέρασε στην Τούμπα ο Ντάκος, ενώ μια φάση ξέφυγε στον Κουκουλάκη στην αναμέτρηση Πανιώνιος-Λάρισα, με τον Ηρακλειώτη ρέφερι να μην βλέπει το πέναλτι του Γιόνσον στον Βενετίδη.

Το ίδιο συνέβη και με τον Καλόπουλο στο παιχνίδι της Ξάνθης με τον Ατρόμητο, με τον Θεσσαλονικιό διαιτητή να ελέγχετε για ένα πέναλτι που δεν έδωσε σε χέρι του Τζάγκι.

Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου