Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Φιλική 7αρα η Εθνική Νέων στην Παίδων


Με φιλικό παιχνίδι μεταξύ της Νέων και της Παίδων συνεχίστηκε την Τέταρτη η προετοιμασία των δυο Εθνικών μας ομάδων εν όψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2010. Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας των Νέων Γιώργος Γεωργιάδης και οι παίκτες του, που το Σάββατο θα αναχωρήσουν για την Ουγγαρία, εκεί όπου από τις 3 Μαΐου μέχρι και της 8 θα αντιμετωπίσουν στον 2ο όμιλο της ενδιάμεσης φάσης του ΕΥΡΟ κάτω των 19 ετών τις Ουγγαρία, Ρουμανία και Πορτογαλία, δηλώνουν έτοιμοι να καταλάβουν την πρώτη θέση του ομίλου τους και να πάρουν την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης.

Από την άλλη για την Εθνική ομάδα των Παίδων, ήδη η πρόκριση της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κάτω των 17 ετών θεωρείται επιτυχία, ωστόσο ο ομοσπονδιακός τεχνικός Λεωνίδας Βόκολος και οι ποδοσφαιριστές του πιστεύουν πως μπορούν να πάρουν την πρόκριση κόντρα στις Αγγλία, Τουρκιά και Τσεχία, ομάδες τις οποίες θα αντιμετωπίσουν από τις 18 έως τις 24 Μαΐου στο Λιχτενστάιν και να φτάσουν μέχρι και την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού.

Σε ότι αφορά το φιλικό παιχνίδι μεταξύ της Εθνικής Νέων με αυτή της Παίδων που διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Άγιου Κόσμα, το απόγευμα της Τετάρτης, νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη, η οποία επικράτησε της Παίδων με σκορ 7-1 . Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Καρέλης (2΄, 26΄, 37΄), Καραγκούνης (28΄), Μαχλελής (35΄), Βέλλιος (45΄), Φορτούνης (50΄), ενώ για την Εθνική Παίδων σκόραρε ο Καϊμακαμούδης στο 75΄.

Με την Εθνική νέων αγωνιστήκαν στο πρώτο μέρος του φιλικού οι Λάμπρου, Αποστολόπουλος, Ποτουρίδης, Παπαδόπουλος, Λαγός, Μαχλελής, Σταμογιάννος, Καραγκούνης, Βλαχοδήμος, Καρέλης, Βασιλείου, ενώ στο δεύτερο ημίχρονα έπαιξαν και οι Καλδέλης, Κουτρουμπής, Τριανταφύλλου, Νικλήτσιώτης, Φορτούνης, Μάνταλος, Βέλλιος, Πετρόπουλος, Κοτσαρίδης.

Για την Εθνική Παίδων ο Βόκολος ξεκίνησε με τους Γιαννίκογλου, Καραγκούνη, Λυκογιάννη, Ρουγκάλα, Πολυχρονάκη, Διαμαντάκο, Μαρινάκη, Καϊμακαμούδη, Μαυριά, Κατίδη, Σταφυλλίδη και στο δεύτερο μέρος έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους Πάντο, Μπουγαΐδη, Γιαννιώτα, Αριανούτσο, Κουσίδη, Προβατίδη.

Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου