Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Χωρίς ...άγχος


Την βεβαιότητά του οτι η ομάδα του θα παρουσιαστείπολύ καλύτερη απο πέρσι στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα, εξέφρασε μεταξύ άλλων ο Μίλος Τεοντόσιτς μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της WIND. Ο σέρβος γκάρντ του Ολυμπιακού που εφέτος πραγματοποιεί μια εξαιρετική χρονιά με τα ερυθρόλευκα χρώματα ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει άγχος στον σύλλογο ένόψει Παρισιού.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τεόντοσιτς:

Για το αν θα είναι διαφορετικός ο Ολυμπιακός από το περσινό φάιναλ φορ του Βερολίνου:

«Κακά τα ψέματα, η ομάδα φέτος είναι πιο ποιοτική. Έχει μεγαλύτερο βάθος και οι περισσότεροι από εμάς έχουμε και έναν χρόνο στην πλάτη μας, κάτι που μας κάνει πιο έμπειρους. Έχουμε παίξει ήδη και σε ένα Φάιναλ Φορ και αυτό θα μας κάνει ακόμη καλύτερους αφού θα έχουμε παραστάσεις».

Για το αν έχει άγχος για το φάιναλ φορ:

«Δεν έχω άγχος. Είναι κάτι για το οποίο προετοιμαζόμαστε όλη τη χρονιά. Και σωματικά, αλλά και ψυχικά. Έχουμε δουλέψει μέσα στη σεζόν πάρα πολύ και πιστεύω πως δίκαια έχουμε φτάσει ως εδώ. Υπάρχει η καλώς εννοούμενη αγωνία, αλλά όχι άγχος. Αυτή την αγωνία θα πρέπει να τη μετατρέψουμε σε δημιουργικότητα μέσα στο παρκέ, να κάνουμε ό,τι μας ζητήσει ο προπονητής μας και την Κυριακή το βράδυ θα δούμε τι έχουμε καταφέρει».

Για το αν θα είναι ικανοποιημένος με κάτι λιγότερο από την πρώτη θέση:

«Ποτέ κανένας παίκτης του Ολυμπιακού δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι ικανοποιημένος με κάτι λιγότερο από την πρωτιά. Δεν θα μπω, όμως, στη διαδικασία να σκεφτώ τον τελικό. Υπάρχει πρώτα η Παρτιζάν, η οποία έχει αποδείξει πως είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει και θα πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό ματς για να την αποκλείσουμε».

Για τα στοιχεία που πρέπει να δείξει η ομάδα στον ημιτελικό με την Παρτιζάν:

«Όλα τα καλά που δείξαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως είναι ένα παιχνίδι. 40 λεπτά. Οπότε δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Θα πρέπει να "πεθαίνουμε" για κάθε μπάλα και να δείξουμε στους αντιπάλους μας πόσο θέλουμε να βρεθούμε στον τελικό. Θα δώσουμε το 200% των δυνάμεων μας για να φτάσουμε στον τελικό».

Για το τι να περιμένουμε από τον ίδιο:

«Φέτος η κατάσταση είναι τελείως διαφορετική. Όλα έχουν αλλάξει. Νιώθω πολύ καλύτερα και αυτό το οφείλω στον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου. Έχω αναλάβει περισσότερες ευθύνες μέσα στο παιχνίδι και κάνω ότι μπορώ για να δικαιώνω συνέχεια όσους πίστεψαν σε εμένα και με κράτησαν στην ομάδα. Είμαι καλά. Νιώθω καλά και αυτό είναι που κάνει τη διαφορά».


Κώστας 'Εξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου