Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Τα νέα σε ΠΑΟΚ, Άρη, Ηρακλή


Με αρκετές απουσίες θα παραταχτεί ο Άρης την Κυριακή στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Εκτορ Ραουλ Κουπερ μετά τους τιμωρημένους Νασούτι, Γκαρσία, Κάμπορα και Ναφτί, δεν θα έχει στην διάθεση του και τον Νέτο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ο Αργεντινός προπονητής των «κιτρινόμαυρων του βορρά» δεν προτίθεται να ρισκάρει τη συμμετοχή του εν όψει και του τελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό το επόμενο Σάββατο. Στα ευχάριστα για τον Κούπερ ήταν η επιστροφή του Τονι Καλβο, ο οποίος ολοκλήρωσε για δεύτερη συνεχόμενη φορά το πρόγραμμα εκγύμνασης χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή το ματς της 30ης αγωνιστικής. Μπορεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να προηγείται, ωστόσο στον Άρη το μυαλό τους το έχουν περισσότερο στον τελικό Κυπέλλου και γι αυτό το λόγο ο Κούπερ αποφάσισε να απομονώσει την αποστολή σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης, έτσι ώστε οι παίκτες του να παραμείνουν αφοσιωμένοι στον μεγάλο αγώνα της 24ης Απριλίου. Στο μεταξύ εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί, όπως διαρρέει από την πλευρά του Κάμπορα, η συνέχιση της συνεργασίας του 30χρονου Αργεντινού επιθετικού με τον Άρη για ακόμα δυο χρόνια

Σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ, κανονικά μπορεί να υπολογίζει τον Βιεϊρίνια για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Εργοτέλη ο Φερνάντο Σάντος, καθώς ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ξεπέρασε το αιμάτωμα που είχε υποστεί στο γλουτό και επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Στα διοικητικά της ομάδας, μετά το Δ.Σ που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, αποφασίστηκε να υπάρξει μείωση στο μπάτζετ της επόμενης σεζόν και αυτό γιατί τα οικονομικά του δικέφαλου του βορρά δεν επιτρέπουν αλλά ανοίγματα. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ενημέρωσε τους συνεργάτες του ότι σκοπεύει να απευθυνθεί ο ίδιος σε επιχειρηματίες, ώστε να τους πείσει να συμμετάσχουν στην αύξηση κεφαλαίου που είναι σε εξέλιξη και να βοηθήσουν οικονομικά την ΠΑΕ.

Τέλος στον Ηρακλή αμφίβολος για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με αντίπαλο την Ξάνθη στο Καυταντζόγλειο είναι ο Καρλίνιος. Ο Βραζιλιάνος μέσος ένιωσε την Πέμπτη ενοχλήσεις στον δικέφαλο, όμως το ιατρικό επιτελείο του γηραιού πιστεύει πως ο παίκτης θα είναι έτοιμος για το κυριακάτικο παιχνίδι.
Αναφορικά με τις προθέσεις του Μπουμπενκο για το αν θα παραμείνει στον παγκο της ομάδας και τη νέα χρονιά, ο Σλοβάκος τεχνικός στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη, ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει να αλλάξουν πολλά στην ομάδα έτσι ώστε να παραμείνει στο τιμόνι των κυανόλευκων και του χρόνου.

Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου