Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Στη χώρα των καγκουρό ο Ολυμπιακός


Πέρσι βρέθηκε στο Βιετνάμ. Φέτος δεν αποκλείεται να ταξιδέψει στην μακρινή Αυστραλία. Ο λόγος για την ομάδα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού. Στην χώρα των καγκουρό είναι πολύ πιθανό να βρεθούν οι παίκτες του Ολυμπιακού, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα «The Sydney Morning Herald», οι ερυθρόλευκοι θέλουν να δώσουν φιλικό με τη Σίδνεϊ.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση προγραμματίζεται προς το τέλος του Ιουνίου με αρχές Ιουλίου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της αυστραλιανής εφημερίδας ,οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φαίρονται να είναι αυτοί που πλησίασαν την πρωταθλήτρια Σίδνεϊ και πρότειναν την διεξαγωγή του φιλικού αγώνα. Στις προκαταρκτικές επαφές έγινε λόγος και για την διεξαγωγή ενός δεύτερου φιλικού στη Μελβούρνη, με αντίπαλο την τοπική Βίκτορι.

«Υπάρχουν προτάσεις και από άλλες γνωστές ευρωπαϊκές ομάδες για φιλικά στην Αυστραλία», επιβεβαίωσε ο γενικός διευθυντής της Σίδνεϊ, Έντγουιν Λαγκτ, ενώ για το φιλικό με τον Ολυμπιακό ξεκαθάρισε : «Οι συζητήσεις βρίσκονται σε προκαταρκτικό στάδιο και «αναμένεται η συγκεκριμένη πρόταση του Ολυμπιακού».

Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου