Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Θα γίνει τελικά του Γιοβάνοβιτς στην Λίβερπουλ.




Μπορεί η μετεγγραφή του στη Λίβερπουλ να παρουσιάζεται ως τελειωμένη, αλλά αν δεν δούμε υπογραφές στο συμβόλαιο δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για τίποτα. Ο λόγος ; Μα φυσικά για τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς της Σταντάρ Λιέγης.
Ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίο έχουν γραφτεί τα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ κατά την διάρκεια της χρονιάς.
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ , παραμένει πάντοτε ανοικτό το ενδεχόμενο να χαλάσει η μεταγραφή του «Γιόβα» στη Λίβερπουλ και φυσικά εμπλέκουν και τον Ολυμπιακό στην διεκδίκησή του, ο οποίος σαφώς και θα ήθελε να εντάξει στο δυναμικό του το Σέρβο αστέρα, άλλωστε από την ημέρα που σταμάτησε το ποδόσφαιρο ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, δεν έχει αποκτηθεί παίκτης αυτών των δυνατοτήτων στην αριστερή πτέρυγα της ομάδας του λιμανιού.

Η πραγματικότητα πάντως είναι μία και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Ο παίκτης έχει υπογράψει εδώ και μήνες στον Αγγλικό σύλλογο και η μεταγραφή θεωρείται και είναι τελειωμένη.

Ο λόγος που προκλήθηκε μια αναστάτωση και η μεταγραφή αμφισβητήθηκε, έχει να κάνει με τις φήμες που ήθελαν το Μπενίτεθ να μην συνεχίζει στον πάγκο των "κόκκινων" και τη νέα περίοδο Λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι η ομάδα του αγγλικού λιμανιού, παρά τις πολλές και ακριβές μετεγγραφές των τελευταίων ετών δεν μπορεί να διακριθεί. Το όλο θέμα λοιπόν, στηρίχθηκε στην αποχώρηση του Ισπανού τεχνικού, η οποία θα άλλαζε και τα πάντα στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Κάτι τέτοιο όμως δεν πρόκειται να συμβεί και ο Γιοβάνοβιτς όχι απλά θεωρείται, αλλά είναι ήδη παίκτης της Λίβερπουλ. Αυτός που δεν θεωρείται πλέον και σίγουρα δεν θα είναι τη νέα περίοδο παίκτης της Αγγλικής ομάδας είναι ο Ριέρα. Γι' αυτόν που το όνομά του έχει ακουστεί και στο παρελθόν στον Πειραιά.. Φθάνει βέβαια να πέσουν και λεφτά στο τραπέζι.

Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου