Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Αναζητούνται . . . τα πλέι οφ !


Αδιευκρίνιστο παραμένει το πότε θα συνεχιστούν τα πλέι οφ της Α1 των ανδρών στο βόλεϊ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αργήσουν και αυτό οφείλεται στην αθλητική δικαιοσύνη η οποία σήμερα δεν κατάφερε να βγάλει μια απόφαση για την τύχη του πολυσυζητημένου αγώνα μεταξύ του Ηρακλή και του Άρη, ο οποίος είχε διακοπεί λόγω τραυματισμού του Νίκου Ρουμελιώτη από αντικείμενο που είχε εκτοξεύσει εναντίον του οπαδός του Γηραιού.

Πιο συγκεκριμένα, ο αθλητικός δικαστής, Παναγιώτης Λεβενιώτης, έδωσε προθεσμία στον Ηρακλή μέχρι τις 13 Απριλίου, προκειμένου να καταθέσει υπόμνημα, με την οριστική απόφαση να αναμένεται την Τρίτη. Κάτι τέτοιο, φυσικά, σημαίνει πως η έναρξη των ημιτελικών του πρωταθλήματος πάει «ακόμα πιο πίσω», από την στιγμή που δεν έχουν ακόμα οριστικοποιηθεί τα ζευγάρια της 4αδας (Ολυμπιακός – Λαμία, Παναθηναϊκός – Άρης ή Ηρακλής).

Τα χρονικά περιθώρια έχουν αρχίσει και στενεύουν απελπιστικά, καθώς το πρωτάθλημα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ως τις 8 Μαΐου, αφού 10 ημέρες αργότερα, στις 18 του ίδιου μήνα, ξεκινούν οι υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου