Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Παραμένουν ζωντανοί οι Μάτζικ


Αποφασισμένο να πουλήσει πάρα πολύ ακριβά το τομάρι του εμφανίζεται το Ορλάντο, καθώς οι Μάτζικ, μετά την νέα νίκη τους, αυτή τη φορά με 113-92 επί των Σέλτικς, έχουν μειώσει την μεταξύ τους σειρά σε 3-2, και πλέον, στο 6ο παιχνίδι της σειράς, θα τα παίξουν όλα για όλα στην Βοστόνη, με στόχο την επική ανατροπή.
Αυτό είναι το 2ο συνεχόμενο παιχνίδι που οι Μαγικοί έπαιζαν με την πλάτη στον τοίχο, καθώς γνώριζαν πως με ενδεχόμενη ήττα θα έβλεπαν τους τελικούς από την τηλεόραση, με την αντίδραση τους να είναι, και πάλι, θετική. Χαρακτηριστικό της δίψας των γηπεδούχων για νίκη, το γεγονός πως το Ορλάντο είχε το πάνω χέρι και στα 4 12λεπτα του παιχνιδιού. 31-27, 26-22, 27-26, με αποκορύφωμα την θριαμβευτική 4η περίοδο, εκεί που οι Μάτζικ, χάρη σε ένα επιμέρους σκορ 29-17, έφτασαν την διαφορά στους 21 πόντους. 113-92 για το Ορλάντο, που πλέον μείωσε σε 3-2, και θα ταξιδέψει στην Βοστόνη για τον υπέρ πάντων αγώνα, καθώς γνωρίζει πως αν φύγει με την νίκη από το Γκάρντεν, τότε θα έχει το πάνω χέρι για τον τίτλο της ανατολικής περιφέρειας, και την πρόκριση στους τελικούς του ΝΒΑ.
Η επιθετική πολυφωνία ήταν και πάλι το όπλο των Μάτζικ, καθώς 4 παίκτες των γηπεδούχων είχαν διψήφιο αριθμό πόντων. Πρώτο βιολί ο Νέλσον με 24 πόντους, ενώ ακολούθησε ο Ντουάιτ Χάουαρντ με 21 πόντους και 10 ριμπάουντ. Από εκεί και πέρα, 14 πόντους πέτυχαν οι Ρέντικ και Λούις.
Από πλευράς Σέλτικς, εξαιρετικός ήταν ο Ουάλας, που, προερχόμενος από τον πάγκο, σημείωσε 21 πόντους. 19 πόντοι και 6 ασσίστ ήταν ο απολογισμός του Ρόντο, ενώ 18 πόντους πέτυχε ο Πολ Πιρς και 10 ο Κέβιν Γκαρνέτ.

Γιάννης Γιαννουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου