Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Στα γραφεία σήμερα ο Κόκκαλης


Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Σωκράτης Κόκκαλης, όπου και συναντήθηκε με τους άμεσους συνεργάτες του προκειμένου να «τρέξουν» κάποια θέματα της ομάδας τα οποία δεν μπορούν να περιμένουν.

O διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών και μακράν ο πιο επιτυχημένος πρόεδρος στην πολύχρονη ιστορία του συλλόγου, δεν πρόκειται να αφήσει τον Ολυμπιακό "ξεκρέμαστο" μέχρι της 14 Ιουνίου και θέλει να ξεκινήσει τις διαδικασίες για την απόκτηση προπονητή, ενώ μην ξεχνάμε πως υπάρχει και η πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Γι' αυτόν τον λόγο μάλιστα, βρέθηκε την Δευτέρα στα γραφεία στην Πλατεία Αλεξάνδρας και μίλησε για περίπου τρείς ώρες με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο, τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και τον γιό του Σωκράτη.

Επίσημη ενημέρωση για τα όσα ειπώθηκαν δεν υπήρξε από πλευράς ΠΑΕ, ούτε φυσικά για το αν θα στείλει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού απαντητική επιστολή στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αυτό πάντως αναμένεται να συμβεί την Τρίτη ή την Τετάρτη, κάτι που περιμένει και ο Πειραιώτης εφοπλιστής, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα και παρακολουθεί τις εξελίξεις.


Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου