Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Έκτακτη γενική συνέλευση και παράταση αγωνίας !


Τέλος εποχής, η στρατηγικός ελιγμός ; Το ερώτημα αυτό προκύπτει μετά το τέλος του σημερινού Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός, το οποίο σίγουρα δεν μας έκανε πιο σοφούς. Το μόνο βέβαιο είναι ότι μέχρι της 14ης Ιουνίου παγώνουν τα πάντα στην πειραϊκή ομάδα. Ασφαλώς και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αιφνιδίασε τους πάντες. Παράγοντες, φιλάθλους, δημοσιογράφους και λοιπούς παντογνώστες !

Το θέμα του προπονητή στην παρούσα φάση δεν προχωράει. Οι μετεγγραφές, όσες τελικά γίνουν , μπαίνουν για την ώρα στο χρονοντούλαπο. Οι αγνοί φίλοι της ομάδας ανησυχούν και σίγουρα απορούν. Βέβαιο είναι ότι η νέα αγωνιστική χρονιά θα ξεκινήσει για τους ερυθρόλευκους, χωρίς να γνωρίζουν ποιοι θα είναι στη διοίκηση, ποιος στον πάγκο και ποιοι ποδοσφαιριστές στην προετοιμασία η οποία ξεκινά την ημέρα για την οποία έχει οριστεί η Γενική Συνέλευση στον Ολυμπιακό.

Το μόνο ξεκάθαρο μήνυμα της σημερινής ημέρας και εν μέσω δύσκολων οικονομικών συνθηκών είναι , όποιοι και όσοι πιστοί προσέλθετε και κυρίως άμεση πρόσκληση σε όλους τους Ολυμπιακάρες ! Ιδού η Ρόδος , ιδού και το πήδημα σε απλά ελληνικά.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ,κ. Σωκράτης Κόκκαλης κάνει άνοιγμα σε υποψήφιους επενδυτές ενώ η κίνηση να... παγώσει τα πάντα μέχρι τις 14 Ιουνίου και ενώ ο Ολυμπιακός θα έπρεπε άμεσα να πάρει αποφάσεις για προπονητή και μεταγραφές δείχνει ότι δεν θέλει να δεσμεύσει τους ανθρώπους που θα ηγηθούν την προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» να επιστρέψουν στην κορυφή.

Αν φυσικά υπάρξουν και ανταποκριθούν στο κάλεσμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός :

¨ Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε τη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την 14η Ιουνίου 2010 με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Εν τω μεταξύ θα υπάρξουν εκ νέου επαφές του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών του, με ενδιαφερόμενους που προτίθενται να συμμετάσχουν στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας. ¨


Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου