Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Οι Χόκς βλέπουν Τσίλντρες


Μπορεί ο Τζός Τσίλντρες μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του να έγινε αποδέκτης αρνητικών σχολίων για την εμφάνιση του στον μεγάλο τελικοί της Ευρωλίγκα, αυτό όμως δεν ακυρώνει την καλή γνώμη που έχουν γι αυτόν οι παράγοντες και οι ομάδες του ΝΒΑ. Μάλιστα στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού οι Ατλάντα Χόκς διατηρούν τα δικαιώματα του παίκτη για το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.
Ο Τζος Τσίλντρες μπορεί να έχει ακόμη ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και ένα ακόμα με τους Χοκς, τα «γεράκια» ωστόσο θέλουν να επεκτείνουν τη συμφωνία τους για περισσότερα χρόνια.
Το περασμένο καλοκαίρι δεν έκανε χρήση αυτής της οψιόν , η οποία του επιτρέπει να αφήσει τους Πειραιώτες για να επιστρέψει στο ΝΒΑ ,ενώ για φέτος δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει όπως έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη περιμένοντας το τέλος της σεζόν. Εκείνος μπορεί να έχει ως προτεραιότητα την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, όμως οι Χοκς μετά τον αποκλεισμό τους από τα playoffs του ΝΒΑ έχουν αρχίσει το σχεδιασμό για την νέα σεζόν.
Το συμβόλαιο , του Τσίλντρες με την Ατλάντα λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Κάτι που σημαίνει ότι αν δεν προβούν τα «γεράκια» σε κάποια κίνηση και ο «Τσίλι» εξαντλήσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό, τότε δεν θα συνεχίσουν να έχουν τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ και θα μπορεί να διαπραγματευτεί στο μέλλον μόνος του με οποιαδήποτε ομάδα.
Για αυτό το λόγο λοιπόν, πρόθεση των Χοκς είναι σύμφωνα με δηλώσεις του τζένεραλ μάνατζερ Ρικ Σαντ, να επεκτείνουν το συμβόλαιο του Τσίλντρες για περισσότερα χρόνια αντί 4,8 εκατ. δολαρίων. Έτσι θα συνεχίσουν να έχουν τα δικαιώματά του και μετά το καλοκαίρι του 2011 ούτως ώστε να τον χρησιμοποιήσουν σε πιθανή ανταλλαγή, αν δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του .

Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου