Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλειάς στο μπάσκετ


Δρακόντεια θα είναι, για άλλη μια φορά, τα μέτρα ασφαλείας στον πρώτο τελικό μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων την Τετάρτη στις 21:45 ,αφού μετά από αίτημα των γηπεδούχων που βρήκε σύμφωνους και τους πειραιώτες θα υπάρχει παρουσία εισαγγελέα.

Επίσης στην σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας αποφασίστηκε να λειτουργήσουν οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας του γηπέδου και να είναι πιο αυστηρός ο έλεγχος κατά την είσοδος των οπαδών. Παράλληλα θα τοποθετηθεί και διπλό δίχτυ προστασίας μεταξύ της θύρας που συγκεντρώνονται οι φανατικοί οπαδοί του «τριφυλλιού» και του πάγκου του Ολυμπιακού, ενώ πίσω από αυτόν δεν θα ανοίξει η συρόμενη εξέδρα, κάτι που θα γίνει και για τη μισή συρόμενη εξέδρα πίσω από τη γραμματεία.

Βέβαια και στο παρελθόν είχαν παρθεί αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ, αλλά ουδέποτε λειτούργησαν. Άλλωστε ποιος δεν θυμάται τον τραυματισμό ανθρώπων της αποστολής από αεροβόλο. Άρα η ουσία δεν είναι να παρθούν μόνο αυστηρά μέτρα, αλλά και να εφαρμοστούν !

Κώστας 'Εξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου