Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Απο Πέμπτη οι εξελίξεις στον Πειραιά


Την ερχόμενη Πέμπτη αναμένονται εξελίξεις όσων αφορά στο μέλλον του Ολυμπιακού. Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός το οποίο θα πραγματοποιηθεί την συγκεκριμένη ημέρα και το οποίο είναι το πρώτο μετά από ένα χρόνο, αναμένεται να πάρει σημαντικές αποφάσεις. Αποφάσεις οι οποίες μπορούν να αφορούν προπονητή, παίκτες και παράγοντες, χωρίς να πρέπει να αποκλείονται και οι εκπλήξεις.

Όλοι στον Ολυμπιακό, αλλά κυρίως οι αγνοί φίλαθλοι του συλλόγου , περιμένουν την αντίδραση του Σωκράτη Κόκκαλη, ύστερα από τη φετινή κακή χρονιά της ομάδας, από την οποία ξεχωρίζει μόνο η πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λίγκ. Ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ περιμένει να περάσει το παιχνίδι της Τετάρτης, στο οποίο θα ξεκαθαρίσει η βαθμολογική θέση της ομάδας στα πλέι οφ και πότε θα ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις της επόμενης σεζόν.

Δεν αποκλείεται μετά το πέρας των αγώνων κατάταξης ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου να τοποθετηθεί δημόσια, όπως έχει συνηθίσει να κάνει στο τέλος κάθε αγωνιστικής περιόδου. Προτεραιότητα αυτή τη στιγμή για τον κ. Κόκκαλη φαίνεται πως αποτελεί η επιλογή του προπονητή που θα αναλάβει να χτίσει το αγωνιστικό οικοδόμημα στην ομάδα της νέα χρονιάς.

Διοικητικοί παράγοντες υποστηρίζουν ότι το συγκεκριμένο θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας. Ο νέος τεχνικός καλείται να «χτίσει» από την αρχή τον Ολυμπιακό και να επιστρέψει άμεσα στον δρόμο των επιτυχιών. Στο ρόστερ των Πειραιωτών υπάρχουν παίκτες, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά και ποδοσφαιριστές με βαριά συμβόλαια τα οποία η διοίκηση του συλλόγου, μετά στις εφετινές τραγικές εμφανίσεις, ευχαρίστως θα έλυνε.


Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου