Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Ερυθρόλευκο ...νοσοκομείο


Ήταν που ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε και ο …γάιδαρος! Ο λόγος βέβαια για τον πολύπαθο Ολυμπιακό. Δεν φτάνει που δεν βλέπεται αγωνιστικά, προκαλώντας θλίψη σε κάθε του εμφάνιση, δεν μπορεί καλά καλά να συμπληρώσει ενδεκάδα στο τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Δύο μέρες πριν τον καθοριστικό ματς απέναντι στην ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου χρειάζεται έναν βαθμό για να κατακτήσει τη δεύτερη θέση των πλέι οφ που θα τον στείλουν απευθείας στα προκριματικά του Αυγούστου για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Βασίλης Τοροσίδης δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε τη Δευτέρα (17/5) με την υπόλοιπη ομάδα και θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να προλάβει το ματς με την «Ένωση». Οι Ντιόγκο, Ζαϊρί και Ντάτολο ακολούθησαν πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο, ενώ ο Λεονάρντο έκανε θεραπεία.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης αποχώρησε ο Κόβατς, λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενώ ούτε ο Νικοπολίδης έδωσε το παρών έπειτα από άδεια που πήρε. Οι παίκτες του αγωνίστηκαν στο ματς με τον Άρη, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Μέλμπεργκ, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Μαρέσκα, Ντάρμπισαϊρ, Λούα Λούα και τους τραυματίες Νικοπολίδη, Ζαϊρί, Λεονάρντο, Ντάτολο, Ντιόγο και Γκαλέτι.

Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου