Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Ο Πλατινί δεν πιστεύει σε διάκριση της Ελλάδας


Τα θαύματα συμβαίνουν μια φορά. Τάδε έφη Μισέλ Πλατινί. Ο Πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ σε συνέντευξη του αναφερόμενος στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας εξέφρασε την πεποίθηση του πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο Μουντιάλ δεν μπορεί να καταφέρει κάποια επιτυχία ανάλογη με αυτή του 2004.

«Καταρχάς, να μην ελπίζετε ότι θα επαναληφθεί το θαύμα του 2004. Εκπλήξεις πάντα γίνονται στο ποδόσφαιρο, επίσης είναι λογικό να έχετε προσδοκίες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν διαθέτετε τόσο καλή ομάδα όπως τότε», είπε αρχικά ο Πλατινί, ο οποίος στη συνέχεια υποστήριξε πως με την ομάδα που έχει η Ελλάδα δεν μπορεί να ελπίζει σε κάποια διάκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής.

Ο ισχυρός άντρας του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου δεν άφησε ασχολίαστη ούτε την εθνική ομάδα της χώρας του, τονίζοντας πως ούτε η Γαλλία έχει καλή ομάδα και πως δεν θα τα πάει καλά στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, έχρισε φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου τους Ισπανούς και τους Βραζιλιάνους, ενώ άφησε και μια πιθανότητα στην Αγγλία, δηλώνοντας πως δεν μπορεί κανείς να την ξεγράψει, αφού έχει πολλές καλές μονάδες και εξαιρετικό προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου