Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Δαλούκας στο Καραισκάκη και Κάκος στο Βικελίδης


Τον Γιώργο Δαλούκα αποφάσισε η ΚΕΔ να ορίσει στο κρισιμότερο παιχνίδι των Playoffs , αυτό μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη την Τετάρτη για την 4η αγωνιστή των αγώνων κατάταξης. Έναν διαιτητή ο οποίος στις 4 φορές που έχει σφυρίξει φέτος αγώνα του δικέφαλου του βορρά, οι Θεσσαλονικείς έχουν μόνο νίκες, ενώ από τις 6 φορές που σφύριξε ματς των ερυθρόλευκων, οι Πειραιώτες μετρούν 3 ήττες όλες με ομάδες της Θεσσαλονίκης, μια ισοπαλία και δυο νίκες. Πάντως ο 32χρονος Θεσσαλός ρέφερι σφυρίζει για δεύτερη φορά στην καριέρα του αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, καθώς ήταν διαιτητής και στο φετινό ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής, όπου ο δικέφαλος του βορρά κατάφερε να φύγει από το φαληρικό στάδιο με τη νίκη χάρης το τέρμα του Εντίνιο. Φέτος από τα συνολικά 18 παιχνίδια που έχει σφυρίξει στο πρωτάθλημα με τελευταίο αυτό του Άρη με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 1η αγωνιστική των Playoffs, όπου οι Πειραιώτες γνώρισαν την ήττα με 2-0, τους ερυθρόλευκους τους έχει διευθύνει στα ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-2 την 1η αγωνιστική, ΠΑΣ Γιάννενα-Ολυμπιακός 2-2 την 11η αγωνιστική, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-1 την 19η , Ηρακλής-Ολυμπιακός 1-0 την 25η και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 0-1 την 27η. Από την άλλη τον ΠΑΟΚ τον έχει διευθύνει στο πρωτάθλημα την 9η αγωνιστική στην εντός έδρας νίκη του κόντρα στην Ξάνθη με 1-0, στο ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 1-0 την 16η, στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-1 την 19η και στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1 την 23η αγωνιστική της Σουπερ Λιγκ.
Αξίζει να αναφέρουμε πως από το 2006 που ο Δαλούκας ξεκίνησε να διευθύνει αγώνες της μεγάλης κατηγορίας έχει σφυρίξει συνολικά τους ερυθρόλευκους σε 11 παιχνίδια , με τους Πειραιώτες να μετράνε 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες. Βοηθοί του Δαλούκα στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ θα είναι οι Ακρίβος και Μπαλτάς , 4ος ο Τσινιάρης και παρατηρητής ο Σπυρόπουλος.

Τον αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ θα διευθύνει ο Τάσος Κάκος. Είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα του 40χρονου διεθνή ρέφερι που καλείται να σφυρίξει αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων, με την πρώτη να είναι το ΑΕΚ-Άρης 0-1 πέρσι την 29η αγωνιστική. Ο Κερκυραίος διαιτητής που σφύριξε και το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός της προηγούμενης αγωνιστικής των Playoffs, έχει διευθύνει φέτος στο πρωτάθλημα συνολικά 15 παιχνίδια μεταξύ των όποιων και τα Ξάνθη-ΑΕΚ 1-0, Ξάνθη-Άρης 2-1, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-1 και Λεβαδειακός-ΑΕΚ 0-0, ενώ ήταν διαιτητής και στον τελικό Κυπέλου Παναθηναϊκός-Άρης 1-0. Βοηθοί του Κάκου στο Άρης-ΑΕΚ θα είναι οι Δάλλας και Τάτσης, 4ος ο Παπασταμάτης και παρατηρητής ο Μιντιούρης.

Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου