Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Ένα χρόνο στον Χριστοφιδέλη μια αγωνιστική στον ΠΑΟ.


Με ένα χρόνο αποκλεισμό από κάθε αθλητική δραστηριότητα τιμωρήθηκε ο Κώστας Χριστοφιδέλης για χρήση απαγορευμένων ουσιών μετά και την εξέταση του δεύτερου δήγματος του παίχτη του Παναθηναϊκού. .
Ο αθλητικός δικαστής απέρριψε τους ισχυρισμούς του παίκτη του Παναθηναϊκού πως έπαιρνε φάρμακα για την αποθεραπεία του από τραυματισμούς τα οποία μάλιστα είχε δηλώσει στις αρμόδιες αρχές όπως δήλωσε.
Το δείγμα του Κώστα Χριστοφιδέλη είχε παρθεί μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και βρέθηκε θετικό στην απαγορευμένη ουσία "χοριακή γοναδοτροπίνη" (hCG).
Εκτός όμως απο το πρόβλημα με τον Χριστοφιδέλη και την απουσία του Πανταλέων οι Πράσινοι αντιμετωπίζουν και άλλα προβλήματα με την τιμωρία για όσα έγιναν στην Γλυφάδα στον πρώτο τελικό.
Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για τα υβριστικά συνθήματα και τη ρίψη αντικειμένων και κροτίδας στο κλειστό της Γλυφάδας με τον Ολυμπιακό.
Ετσι πλέον οι Πράσινοι θα υποδεχθούν χωρίς θεατές τους ερυθρόλευκους στον πέμπτο τελικό των πλέι-οφ, αν φυσικά η σειρά φτάσει ως εκεί, αλλιώς η ποινή θα μεταφερθεί για την επόμενη περίοδο.

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου