Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Την Πέμπτη συζητάνε τις αλλαγές στη Λιγκα


Οι αλλαγές στον ΚΑΠ και στον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ που θα ψηφιστούν στην Γενική Συνέλευση της ομοσπονδία τον Ιούνιο και οι οποίες συζητήθηκαν στην πρόσφατη σύσκεψη για την καταπολέμηση της βίας στα γραφεία της ΓΓΑ, θα είναι από τα βασικά θέματα της ατζέντας της Σουπερ Λιγκ στο Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής την ερχόμενη Πέμπτη.
Βέβαια με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και το τι θα γίνει με την επικύρωση της βαθμολογίας, η οποία δεν είχε επικυρωθεί στο προηγούμενο Δ.Σ της Λίγκας, αφού ο Λεβαδειακός είχε καταθέσει ένσταση και όλοι περιμένουν ποιες θα είναι οι κινήσεις του κ. Κομπότη, ο οποίος έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να αποτρέψει τον υποβιβασμό της ομάδας του. Παράλληλα θα γίνει ενημέρωση για θέμα που αφορούν την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και την συνεργασία του συνεταιρισμού με την ΟΠΑΠ και την φορολόγηση των ποδοσφαιριστών, ενώ θα συζητηθούν οι προτάσεις για την Ελληνικότητα και την Ανταγωνιστικότητα του Πρωταθλήματος και θα οριστούν και οι εκπρόσωποι της Λίγκας στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ.
Σε ότι αφορά την εκλογή του νέου Προέδρου της Σουπερ Λιγκ, αφού η θητεία του Νικόλαου Πατέρα στον προεδρικό θώκο της διοργανώτριας ολοκληρώνεται, οι εκλογές για τον διάδοχο του θα προσδιοριστούν για μετά το τέλος των πλέι οφ της Β Εθνικής προκειμένου να είναι σε θέση και οι ομάδες που θα προβιβαστούν να συμμετέχουν στην διαδικασία.

Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου