Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Ερυθρόλευκος Αυτοκράτορας στο Πόλο!


Αυτοκράτορας της Ελληνικής υδατοσφαίρισης και όχι μόνο συνεχίζει να παραμένει ο Ολυμπιακός αφού πλέον πανηγυρίζει το 13ο Κύπελλο στην ιστορία του , μετά την νίκη με 7-6 επί του Πανιώνιου στον τελικό που διεξήχθη στη Σύρο.
Οι ερυθρόλευκοι μέσα σε μια χρονιά με πολλά προβλήματα οικονομικά αλλά και τραυματισμούς απέδειξαν για μια ακόμα φορά γιατί αυτή η ομάδα έχει ¨μέταλλο¨ πρωταθλητή.
Ο Ολυμπιακός απέναντι στον Πανιώνιο δυσκολεύτηκε, αφού η ομάδα της Νέας Σμύρνης πιστοποιεί τα τελευταία χρόνια την αγωνιστική της άνοδο και χρειάστηκε το παιχνίδι να πάει στην παράταση αφού η κανονική διάρκεια τελείωσε 5-5.
Στην παράταση ο Ολυμπιακός είχε τα ψυχικά αποθέματα τελικά αν και δέχτηκε πρώτος γκολ να γυρίσει το παιχνίδι και να κατακτήσει το 15 Κύπελλο στην ιστορία του σπάζοντας και το ρεκόρ του Εθνικού με 12.
Μεγάλος πρωταγωνιστής και άνθρωπος της τελευταίας στιγμής ήταν για μια ακόμα φορά ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου που με δικό του γκολ 8 δευτερόλεπτα πριν τελείωση η παράταση χάρισε το κύπελλο στους ερυθρόλευκους , παράλληλα ο άσσος του Ολυμπιακού αναδείχτηκε και MVP της διοργάνωσης.

Tα οκτάλεπτα: 1-2, 1-0, 2-1, 1-2,

Παράταση: 1-1, 1-0

Τα γκολ των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Πάτερος): Σχίζας 2, Χατζηθεοδώρου 2, Ντόσκας, Γιώργος Αφρουδάκης, Θεοδωρόπουλος

Πανιώνιος (Βολτυράκης): Μιράλης 2, Παπαδόγκωνας, Μπεριστιάνος, Κατσαούνης, Μάζης

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου