Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Ευρωπαικές σειρήνες για Παπαδόπουλο


Στον Ολυμπιακό μπορεί να μην παίζει και να βολεύεται με τα χρώματα των εθνικών ομάδων που μετέχει, οι Ευρωπαίοι σκάουτερ όμως τον γνωρίζουν καλά και τον θεωρούν τεράστιο ταλέντο. Ι λόγος ; Για τον Κυριακό Παπαδόπουλο, τον νερό κεντρικό αμυντικό των ερυθρολεύκων ο οποίος βρίσκεται στα μεταγραφικά πλάνα των Μάντσεστερ Σίτι και Μπάγερ Λεβερκούζεν αντίστοιχα, σύμφωνα πάντα με τα σενάρια του Ιταλικύ Τύπου Μάλιστα αναφέρουν πως οι «πολίτες» του Μάνσεστερ είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ακόμη και 4 εκατομμύρια ευρώ στους «ερυθρόλευκους».

Ο μικρός προορίζεται για αντικαταστάτης του Ρίτσαρντς που έχει μπει στο στόχαστρο της συμπολίτισσας Μάνσεστερ Γιουνάιτεντ. Όσον αφορά τους Γερμανούς δεν έχουν κάνει γνωστό το ύψος των χρημάτων που σκοπεύουν να δαπανήσουν.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο μικρός έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακός μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και αν οι «ερυθρόλευκοι» δεν κινηθούν να το ανανεώσουν, τότε από τον Δεκέμβρη θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει. Το τι θα κάνεις πάντως ο παίκτης, αναμένεται να το αποφασίσει τις προσεχείς εβδομάδες και όπως όλα δείχνουν σύντομα ο μικρός θα ανοίξει τα φτερά του για Ευρωπαϊκό σύλλογο.

Η πρώτη κουβέντα μεταξύ της διοίκησης του Ολυμπιακού και ου πατέρα του νερού ποδοσφαιριστή πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες, χωρίς όμως να μπουν σε λεπτομέρειες και ανανεώνοντας το ραντεβού για μετά τα πλέι όφ του πρωταθλήματος.

Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου