Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Στα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες η Τσίβας Γουαδαλαχάρα


Είδε τον χάρο με τα μάτια της, όμως τελικά τα κατάφερε η Τσίβας Γουαδαλαχάρα, καθώς, παρά την ήττα της με 2-0 από την Λιμπερτάδ, πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες, χάρη στο υπέρ της 3-0 του πρώτου αγώνα.
Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι ήθελαν τουλάχιστον 3 τέρματα, για να στείλουν το ματς στα πέναλτι, άγγιξαν το 1-0 μόλις από το 1ο λεπτό, όμως στάθηκαν άτυχοι, καθώς το σουτ του Ροδόλφο σταμάτησε στο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
Η απάντηση της Τσίβας Γουαδαλαχάρα ήρθε λίγο αργότερα, όμως, όπως στην φάση του 1ου λεπτού, έτσι και τώρα, το δοκάρι σταμάτησε το σουτ του Σολίς, με τις 2 ομάδες να παραμένουν ισόπαλες χωρίς τέρματα.
Όλα αυτά μέχρι το 20ο λεπτό, χρονικό σημείο στο οποίο οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Δράστης ο Ρομάν, που με εξαιρετικό τακουνάκι, μετά από εκτέλεση κόρνερ, έβαλε την Λιμπερτάδ μπροστά με 1-0, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.
Με την έναρξη της επανάληψης, οι γηπεδούχοι βγήκαν κατά κύματα στην επίθεση, με στόχο το 2-0 που θα τους έβαζε, πλέον, δυνατά, στην υπόθεση πρόκριση. Έτσι με την συμπλήρωση 68 λεπτών αγώνα, η πίεση της Λιμπερτάδ επιβραβεύθηκε, όταν ο Μασιέλ, μετά από φάουλ του Ακίνε, με κεφαλιά, πέτυχε το 2-0.
Οι γηπεδούχοι, πλέον, χρειάζονταν ακόμα ένα τέρμα για να ισοφαρίσουν το σκορ του πρώτου αγώνα, διεκδικώντας έτσι την πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι. Τέρμα όμως, το οποίο δεν ήρθε ποτέ, παρά την τεράστια ευκαιρία του Μασιέλ, με τον Σάντσεθ όμως να κρατά ζωντανή την Τσίβας, πετώντας την μπάλα σε κόρνερ.
Έτσι, η λήξη της αναμέτρησης, βρήκε την Λιμπερτάδ νικήτρια με 2-0, την Τσίβας Γκουαδαλαχάρα όμως να είναι αυτή που πανηγυρίζει την πρόκριση της στα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες , χάρη στο υπέρ της 3-0 του πρώτου ματς.

Γιάννης Γιαννουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου