Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Θρυλική ανατροπή στη Γλυφάδα!


Ένα βήμα από την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος βρίσκεται η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού μετά την νίκη με 3-2 σετ μέσα στην Γλυφάδα επί του Παναθηναϊκού.
Οι ερυθρόλευκοι σπάζοντας την έδρα του Παναθηναϊκού πήραν προβάδισμα στις νίκες με 2-1 και θέλουν μία νίκη μέσα στο Ρέντη για να πανηγυρίσουν τον τίτλο.
Η ομάδα του Πειραιά ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα με αποτέλεσμα στο πρώτο σετ με πολύ καλή υποδοχή και υπεροπλία στο φιλέ να επικρατήσει με 25-21.
Στο δεύτερο σετ το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι με του Πράσινους να ισοφαρίζουν σε 1-1 σετ επικρατώντας με 27-25.
Το τρίτο σετ ήταν από την αρχή στα χέρια του Ολυμπιακού και ενώ οι ερυθρόλευκοι είχαν καταφέρει να παγώσουν την Γλυφάδα προηγούμενοι με 16-4 τελικά κατάφεραν να δώσουν το σετ στους Πράσινους που με αντεπίθεση διαρκείας επικράτησαν με 25-23.
Η συνέχεια μετά το σοκ από την απώλεια του σετ ανήκει ολοκληρωτικά στους πρωταθλητές που βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισαν τα σετ σε 2-2 επικρατώντας με 25-17 στο τέταρτο και πιο καθοριστικό σετ της αναμέτρησης, ενώ στο Ται Μπρέικ τελείωσαν τον αγώνα επικρατώντας με 15-10.

Γιάννης Καλμαζίδης: « Ήταν ένα τρελό παιχνίδι έτσι όπως εξελίχθηκε. Θα έπρεπε να κερδίσουμε νωρίτερα χωρίς να πάει το παιχνίδι στο 5ο σετ. Συμβαίνουν όμως αυτά σε παιχνίδια με ένταση. Εμείς θα πρέπει να κρατήσουμε την ψυχή που δείξαμε και γυρίσαμε το ματς. Νίκη τίτλου θα είναι το τελευταίο παιχνίδι. Από σήμερα εμείς ξεχνάμε αυτή τη νίκη αι σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι και δεν μένουμε σε αυτό».

Στέλιος Καζάζης: «Τα παιδιά που έπαιξαν σήμερα έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν. Το 3ο σετ ήταν εκπληκτικό. Καταφέραμε πόντο-πόντο και ξαναμπήκαμε στο ματς και στο τέλος το πήραμε. Η ενέργεια, όμως, που μας απορρόφησε η προσπάθεια που καταβάλλαμε, ήταν μεγάλη. Αν είχαμε περισσότερο χρόνο στη διάθεση μας μεταξύ των ματς θα είχαμε και παραπάνω δυνάμεις. Στον 4ο τελικό θα δώσουμε και την ψυχή μας για να τα καταφέρουμε. Ότι μας έχει απομείνει θα το βγάλουμε στου Ρέντη».

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου