Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Με Ίβιτς και εισαγγελέα ο ΠΑΟΚ στο Καραισκάκη


Την παρουσία εισαγγελέα και ισχυρής αστυνομικής δύναμης στο Καραϊσκάκη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τη Τέταρτη το απόγευμα ζήτησε ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ με έγγραφο που κοινοποίησε σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης θέλησε να ανεβάσει τους τόνους εν όψει του αγώνα που θα κρίνει όπως όλα δείχνουν την έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η διοίκηση του δικέφαλου του βορρά η οποία είχε ζητήσει και στο παιχνίδι πρωταθλήματος στο φαληρικό στάδιο την παρουσία εισαγγελέα, παρά το γεγονός ότι δεν είχε συμβεί το παραμικρό τότε με τον ΠΑΟΚ μάλιστα να πανηγυρίζει και τη νίκη με 1-0 και παρόλο που οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να τύχει ανάλογης αντιμετώπισης ο Ολυμπιακής στην Τούμπα, τώρα βάζει φωτιά στο ντέρμπι.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά ο Φερνάντο Σάντος για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής των Playoffs θα έχει ακόμα δυο όπλα στην στη διάθεση του, καθώς επιστρέφουν οι Βλάνταν Ίβιτς και Εντίνιο. Ο Σέρβος μέσος, που είναι και πρώτος σκόρερ της ομάδας του, ξεπέρασε την ασθένεια που τον ταλαιπώρησε και συμπεριελήφθη στην 18μελη αποστολή που θα ταξιδέψει στον Πειραιά για το ματς με τον Ολυμπιακό. Από την άλλη ο Αρνάλντο Εντίνιο μετά και από την συγνώμη που ζήτησε από τους ανθρώπους του συλλόγου, για το πειθαρχικό του παράπτωμα επέστρεψε κανονικά στους ρυθμούς της ομάδας και τέθηκε στην διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος μπορεί να υπολογίζει και στον Σνάουτσνερ που δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει. Αντίθετα, εκτός μάχης είναι ο Μίρκο Σαβίνι, ο οποίος έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στη γάμπα και είναι αμφίβολο αν θα ενισχύσει την ομάδα του στη συνέχεια του μίνι πρωταθλήματος, ενώ στη Θεσσαλονίκη θα μείνουν και οι Αραμπατζής και Παπάζογλου.

Σημειώνεται πως στην προπόνηση έδωσαν το «παρών» περίπου 30 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ για να εμψυχώσουν τους παίκτες ζητώντας τους τη νίκη, ενώ οι 18 παίκτες της αποστολής του δικέφαλου του βορρά για το ματς με τον Ολυμπιακό είναι οι Χαλκιάς, Κρέσιτς, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Φωτάκης, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Εντίνιο, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουν, Μουσλίμοβιτς, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο.

Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου