Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ: ''Δεν σταματά εδώ η ζωή''



Λίγα λεπτά μόλις μετά τον χαμένο τελικό ο αρχηγός του Ολυμπιακού έδωσε το σύνθημα της ανασύνταξης. Ο Παπαλουκάς φανερά απογοητευμένος και στενοχωρημένος έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης, καθώς η χρονιά δεν έχει τελειώσει και ο μεγαλύτερος στόχος για φέτος δεν έχει χαθεί. Και αυτός δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

«Η Μπαρτσελόνα είχε μεγαλύτερη διάθεση, περισσότερο πάθος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Εμείς από τη μεριά μας, κάναμε την προσπάθειά μας. Πήγαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και εκεί δεχθήκαμε δύο τυχερά καλάθια που μας έκοψαν τα πόδια. Ένα από αυτά ήταν το τρίποντο στη λήξη του χρόνου…», τόνισε αρχικά ο Θοδωρής Παπαλουκάς και συνέχισε αναφερόμενος στην πορεία της ομάδας:

«Ο κόσμος ήρθε εδώ, μας στήριξε και τον ευχαριστούμε πολύ. Ήταν σαν να παίζαμε στον Πειραιά. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να ικανοποιήσουμε αυτούς και τους εαυτούς μας. Δεν σταματά η ζωή εδώ. Επόμενος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Πρέπει να καθαρίσουμε το μυαλό μας, να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για το πρωτάθλημα».

Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου