Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Ναι μεν...αλλά !


H ΠΑΕ Ολυμπιακός διαψεύδει ανεπίσημα πάντα, το δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας περί προχωρημένων συζητήσεων του προέδρου του συλλόγου κ. Σωκράτη Κόκκαλη με τον γνωστό για τα «ερυθρόλευκα» αισθήματα του εφοπλιστή κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Το μεσημέρι της Τρίτης , άνθρωπος της ομάδας ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις μεταξύ των δυο πλευρών, χωρίς πάντως να αποκλείει την μεταβίβαση μέρους των μετοχών η όλο το πακέτο, εάν και εφόσον υπάρξει πρόταση η οποία θα αξιολογηθεί ως σοβαρή.

Πάντως και το περιβάλλον του εφοπλιστή διαψεύδει το δημοσίευμα και αρνείται την ύπαρξη επαφών σε προχωρημένο στάδιο.

Πρόκειται για μία αναμενόμενη κίνηση, αφού ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα στον Ολυμπιακό, ο Σωκράτης Κόκκαλης, αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του στο Διοικητικό Συμβούλιο της προσεχούς Πέμπτης . Άπαντες περιμένουν να πάρει θέση ο πρόεδρος. Κανένας δεν βρίσκεται στο μυαλό του, κανένας δεν γνωρίζει τις προθέσεις του για το μέλλον,με αποτέλεσμα κάθε πρόβλεψη να θεωρείται επισφαλής. Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός τηρεί σιγή ιχθύος, ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας ανυπομονεί για νέα, κατά προτίμηση ευχάριστα ,ωστόσο σε δύο ημέρες θα γνωρίζουμε σαφώς περισσότερα πράγματα και τις εξελίξεις τόσο σε επίπεδο διοικητικών αλλαγών όσο και αγωνιστικών.

Η ΠΑΕ, σε καμία περίπτωση, δεν θα μπορούσε να επιβεβαιώσει καν την ύπαρξη συζητήσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές ,πόσο μάλλον την κατάθεση επίσημης πρότασης για την αγορά της ΠΑΕ από τον γνωστό εφοπλιστή, πριν την τοποθέτηση του διοικητικού ηγέτη της ομάδας , κ. Σωκράτη Κόκκαλη. Από εδώ και πέρα, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά στα διοικητικά του Ολυμπιακού .


Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου