Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Παραδειγματική τιμωρία για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ


ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα τιμωρηθούν παραδειγματικά για όσα έγινα στην Λαμία, όπως συμφώνησαν τα μέλη του Δ.Σ. της ΟΧΕ σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα με τον γενικό γραμματέα αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή.

Ο πρόεδρος της ΟΧΕ, Σίμος Λαζαρίδης ζήτησε, μεταξύ άλλων, την εφαρμογή της απαγόρευσης της μετακίνησης φιλάθλων. Βλέπετε, δεν είναι η πρώτη φορά που οι οπαδοί των δύο ομάδων δημιουργούν προβλήματα.

Ο κ.Λαζαρίδης εξερχόμενος της Γ.Γ.Α. τόνισε: " Μετά την απόφαση του αθλητικού δικαστή και τον μηδενισμό των ομάδων, των οποίων οι οπαδοί δημιούργησαν τα επεισόδια, γιατί αυτή φαντάζομαι θα είναι η απόφαση, θα πραγματοποιηθεί ένας τελικός, ο οποίος θα πάρει πανηγυρικό χαρακτήρα, με την παρουσία μαθητών, ώστε να γλυκάνουμε την πίκρα που πήραμε από τα επεισόδια της Λαμίας".

Όλα δείχνουν ότι θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ανδρών ανάμεσα στα Βριλήσσια και τον Δούκα, κάτι που άλλωστε ζήτησαν και οι δύο ομάδες με κοινή ανακοίνωση τους. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κινδυνεύουν και με αποκλεισμό τριών ετών από το Κύπελλο Ελλάδας. Φυσικά, αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στο χρηματικό πρόστιμο και τον αποκλεισμό αρκετών αγωνιστικών από το πρωτάθλημα, από τα οποία επίσης κινδυνεύουν.


Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου