Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ :'' Παίξαμε ομαδικά και νικήσαμε ''


Ευχαριστημένος από το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασαν οι παίκτες του, αλλά και από την υπομονή που επέδειξαν στην επίθεση , παρουσιάστηκε μετά την νίκη επί του Παναθηναϊκού ο τεχνικός των Ερυθρολεύκων Παναγιώτης Γιαννάκης. Στην κακή άμυνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις :

Γιαννάκης: «Προερχόμασταν από ένα πολύ κακό παιχνίδι. Είχαμε πίεση, αλλά τα παιδιά το ήθελαν πολύ, παίξαμε ομαδικά και νικήσαμε. Κάναμε το 1-1 και προετοιμαζόμαστε για την Τετάρτη. Είχαμε περισσότερη συγκέντρωση, επιμονή και υπομονή, καθώς και καλύτερες συνεργασίες στην επίθεση. Όταν βιάζεσαι δεν είναι εύκολο να είσαι αποτελεσματικός και το πληρώνεις. Πιστεύω πως μπορούμε να έχουμε ανάλογα καλό πρόσωπο. Πάντα υπάρχει πίεση. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι φυσιολογικό» ενώ για την επίσκεψη των αδερφών Αγγελόπουλων στο γήπεδο είπε: «Όλα βοηθούν στην ομάδα. Η ομάδα είναι όλα μαζί. Κόσμος, διοίκηση παίκτες. Όλοι προσπαθούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο».

Ομπράντοβιτς: «Το ξεκίνημά μας στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν κακό, ιδιαίτερα αμυντικά, και αυτό ήταν το κλειδί. Με την κακή μας άμυνα δώσαμε τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να ξεφύγει κι εκεί πιστεύω πως κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό το ματς. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, εμείς ετοιμαζόμαστε ήδη για το ματς της Τετάρτης. Είμαι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι οι παίκτες μου προσπάθησαν μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Δεν θα ήθελα να μιλήσω ατομικά για κάποιον παίκτη. Η ομάδα συνολικά δεν είχε καλή εικόνα. Ποτέ δεν θα βάλω το δάχτυλό μου για να δείξω κάποιον παίκτη. Η ομάδα κερδίζει και η ομάδα χάνει. Όταν χάνει, πρώτος υπεύθυνος είναι ο προπονητής και δεν θέλω να κατηγορήσω τους παίκτες.

Διαμαντίδης: «Ξέραμε πως θα αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, σε μια πολύ δύσκολη ατμόσφαιρα। Δεν κάναμε καλό παιχνίδι και στο τρίτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός μάς ξέφυγε. Υπάρχει συνέχεια, έχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι την Τετάρτη. Σε τέτοια παιχνίδια χρειάζεται να αποφεύγεις τα λάθη. Μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Εμείς δεν το είχαμε αυτό σήμερα και όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, χάνεις».
Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου