Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Με πίστη για την νίκη ο Ολυμπιακός.


Αποστολή Πολωνία Φώτης Ρουμελιώτης.

Την προσοχή τους στο παιχνίδι της Μ. Πέμπτης έχουν στρέψει όλοι στον Ολυμπιακό απέναντι στην Πρόκομ με μοναδικό στόχο την κατάκτηση της νίκης που θα τους φέρει στο Fainal 4 στο Παρίσι.
Μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα από τους Πολωνούς στο Ερυθρόλευκο στρατόπεδο επικρατεί αισιοδοξία ότι στον αυριανό αγώνα τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά και η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη θα δήξει το καλό ευρωπαϊκό της πρόσωπο. Άλλωστε αυτό ήταν και το σύνθημα και η παρότρυνση του Έλληνα τεχνικού από χτες το βράδυ προς τους παίκτες με την άφιξη της ομάδας στο ξενοδοχείο.
Το κλίμα παρά την ήττα είναι καλό μεταξύ όλων εδώ στο Σόποτ και ουσιαστικά αυτό που συζητούν όλοι είναι ότι ο Ολυμπιακός παρά την κακή εμφάνιση και την λάθος αμυντική του λειτουργία μπορούσε ακόμα και χτες να κλέψει το παιχνίδι από τους Πολωνούς.
Μάλιστα εδώ στην Πολωνία ο τοπικός τύπος εκθειάζει την Πρόκομ για την νίκη της επί του Ολυμπιακού αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι πήραν μια πολύ σημαντική νίκη επί μίας ομάδας που είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη.
*Φυσικά ακόμα και χτες οι Φίλαθλοι της Πρόκομ δεν ξέχασαν την περιπέτεια που είχε η ομάδα τους στην Ελλάδα με το πούλμαν που μετέφερε την ομάδα στο ΣΕΦ με αποτέλεσμα να αναρτήσουν ένα πανό που έγραφε χαρακτηριστικά « ομάδα 40 εκατομμυρίων ευρώ και δεν είχατε ένα πούλμαν».
*Σήμερα το απόγευμα οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν κάνοντας βόλτες στο πανέμορφο πάρκο που βρίσκεται δίπλα στο ξενοδοχείο , αλλά και στην παραλία του Σόποτ με θέα στην Βαλτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου