Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Αναποφάσιστος ο Τσίλντρες



Δηλώσεις του Τζος Τσίλντρες, σχετικά με την παραμονή του ή όχι στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό , φιλοξενούνται στη αμερικάνικη εφημερίδα «USA Today».
Ο Αμερικανός φόργουορντ αν και δεσμεύεται μεν για έναν ακόμη χρόνο με τους «ερυθρόλευκους», εντούτοις έχει οψιόν στο συμβόλαιο του με τους ερυθρόλευκους και η οποία του επιτρέπει να επιστρέψει στην πατρίδα του, αρκεί αυτό να συμβεί έως τις 15 Ιουλίου. Η ζυγαριά πάντως φαίνεται να γέρνει προς την παραμονή και την συνέχιση της συνεργασίας με τους Πειραιώτες και για Τρίτη συνεχή χρονιά. Και γιατί όχι άλλωστε , στο λιμάνι είναι πραγματικός βασιλιάς, ενώ αποτελεί και τον πλέον ακριβοπληρωμένο παίκτη στην Ευρώπη.
Ο ίδιος πάντως μιλώντας στον συντάκτη της εφημερίδας επεσήμανε :
«Θα πρέπει να έχω γρήγορα πληροφόρηση, να εξετάσω τις επιλογές μου και να πάρω γρήγορα μια απόφαση. Θα έλεγα πως περισσότερο τείνω στο να εξαντλήσω το τριετές συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό», δήλωσε ο 26χρονος άσος, ενώ ο μάνατζέρ του, Τζιμ Τάνερ, είπε: «Αυτή τη στιγμή το βασικό μέλημα του Τζος είναι να κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες επιτυχίες».


Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου