Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

«ΘΡΥΛΙΚΗ» ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ


ΜΑΤ....ΤΟΥ ΜΠΑΝΤΟΒΙΤΣ ΠΟΥ ΡΊΣΚΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΓΉΚΕ

ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Νίκη γοήτρου για τον Ολυμπιακό, που με γκολ του Νταρμπισάιρ επικράτησε του Παναθηναϊκού μέσα σ το Ολυμπιακό στάδιο και μπροστά σε 60.000 φιλάθλους
Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν και αυτό το ντέρμπι επί του αιωνίου αντιπάλου(όπως και στον Πρώτο γυρο) και σκόρπισαν τον ενθουσιασμό στον κόσμο τους, παρα το γεγονός, οτι δύσκολα θα μπορέσουν να ανατρέψουν την κατάσταση και να πάρουν και αυτό το πρωτάθλημα, αφού δεν υπάρχουν περιθώρια.
Αποδείχτηκε για άλλη μια φορα ότι αυτή η ομάδα, παρα τα προβλήματα τραυματισμών , παρα τα λάθη που έγιναν και τις συνεχείς αλλαγές προπονητών, έχει ψυχή και παίκτες που στα μεγάλα παιχνίδια, δείχνουν την αξία τους.
Θα είναι άδικο να μην αναφερθούμε και στον Μπόζινταρ Μπαντοβιτς που έκανε ΜΑΤ...με την αλλαγή του Άγγλου, αφού ρίσκαρε και του βγήκε με την αλλαγή του Ντάρμπισάιρ.
Παίζοντας με δυο επιθετικούς, μετά την αλλαγή με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, έδωσε φρεσκάδα και επιθετική δύναμη στον Ολυμπιακό και εκμεταλλεύθηκε τα αμυντικά κενά του Παναθηναϊκού, για να έρθει έτσι η μεγάλη νίκη, που αλλάζει το κλίμα στην ομάδα.
Μπροστά σε 60.000 φανατισμένος οπαδούς ο Ολυμπιακός έδειξε πως είναι οι μεγάλες ομάδες, αλλά φάνηκε και πόσο πλήρωσε τα λάθη που κοστίζουν με την απώλεια του τίτλου από μια ομάδα που δεν είναι καλύτερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου