Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Η Παίδων στα τελικά και ο Ρεχάγκελ μετά το Μουντιάλ


Στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2010 κάτω των 17 ετών προκρίθηκε η Εθνική παίδων. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε με 2-1 της Φινλανδίας στο γήπεδο της Παναχαϊκής και πήρε την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης που θα διεξαχθούν στο Λιχτενστάιν. Τα παιδία του Βόκολου και του Παχατουρίδη, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 48, κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα και χάρης τα δυο γκολ του Διαμαντάκου να πάρουν τη νίκη που τους χάρισε και το εισιτήριο για τα τελικά του EURO.

Στο μεταξύ ο Ότο Ρεχάγκελ απάντησε στις φήμες που αναπτύχτηκαν αναφορικά με το συμβόλαιο του μετά την συνάντηση που είχε με τον Πιλάβιο. Ο γερμανός τεχνικός διέψευσε τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο πως στην συνάντηση των δυο ανδρών έγινε κουβέντα για την ανανέωση του συμβολαίου του ομοσπονδιακού τεχνικού μετά το τέλος του Μουντιάλ με μειωμένες αποδοχές, τονίζοντας πως όλα όσα γραφτήκαν είναι ψευδή, ενώ ξεκαθάρισε πως το μόνο που τον ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι πως θα πάει η Εθνική όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένη στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το ίδιο άλλωστε είχε υποστηρίξει με δηλώσεις του στις κάμερες και ο Πρόεδρος της ΕΠΟ.
Για το συγκεκριμένο θέμα μίλησε και ο βοηθός του Ρεχάγκελ, που ήταν παρών την Δευτέρα το πρωί στην συνάντηση του Γερμανού προπονητή με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ. Ο Γιάννης Τοπαλίδης τόνισε πως αυτό που θα κρίνει την παραμονή του Ρεχάγκελ στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα είναι η πορεία της Εθνικής Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, επισημαίνοντας παράλληλα πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει καταλάβει ότι υπάρχει θετική πρόθεση από τον κ. Πιλάβιο να συνεχιστεί η συνεργασία, ξεκαθαρίζοντας πως ποτέ δεν έγινε συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου του ή οικονομικής φύσεως θέματα.

Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου