Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Πρώτες και καλύτερες !!!



Νέα μεγάλη επιτυχία σημείωσαν τα κορίτσια του Ολυμπιακού στην υδατοσφαίριση , αφού επικράτησαν μέσα στο κολυμβητήριο του Λαιμού, της Βουλιαγμένης με 8-6, περνώντας παράλληλα στην κορυφή της βαθμολογίας, αφήνοντας στην 2η θέση την Βουλιαγμένη, 1 αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου.
Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μέχρι το πρώτο ημίχρονο, με τις γηπεδούχους να επικρατούν στο πρώτο 8λεπτο με 2-1. στην δεύτερη περίοδο ο Ολυμπιακός αντέδρασε και επικρατώντας με 1-2, με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται με τις 2 ομάδες ισόπαλες με 3-3.
Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη όμως απέδειξαν στην συνέχεια ότι βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα με αποτέλεσμα την 3η και καθοριστική περίοδο, με πρωταγωνίστριες τις Αντωνάκου και Βαλκάι, να πάρουν προβάδισμα 2 τερμάτων 3-5.
Τελικό αποτέλεσμα 6-8 για τον Ολυμπιακό, ο οποίος βρέθηκε στην 1η θέση της κανονικής περιόδου, μία αγωνιστική πριν το φινάλε και όλα δείχνουν ότι φέτος οι ερυθρόλευκες θα υπερασπιστούν τον τίτλο τους με πλεονέκτημα έδρας.

Τα 8λεπτα: 2-1, 1-2, 0-2, 3-3

Βουλιαγμένη (Καμμένου): Τσουκαλά, Ασημάκη, Κουτέλη, Λιόση 2, Μελιδώνη

Ολυμπιακός (Παυλίδης): Σουν 2, Βαλκάι 3, Αντωνάκου, Μαυρέλου, Αβραμίδου

Για την νίκη στο ντέρμπι , ο τεχνικός της ομάδας Χάρης Παυλίδης δήλωσε:
«Κάναμε ένα φανταστικό παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση. Συγχαρητήρια στις κοπέλες. Έδειξαν τρομερή ψυχή. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά. Τα κορίτσια έχουν δίψα για διάκριση. Και εγώ έμεινα έκπληκτος με το πάθος που έδειξαν. Ανεξαρτήτου αποτελέσματος, ήθελα να δω μια ομάδα η οποία είναι η πρωταθλήτρια. Σήμερα παίξαμε σαν πρωταθλητές.
Όλα ξεκινάνε από την άμυνα. Είχαμε δεχτεί 3 γκολ μέχρι τα μέσα του 3ου 8λεπτου. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κρατήσουμε τόσο χαμηλά το σκορ απέναντι σε μία ομάδα όπως η Βουλιαγμένη, που σαν υλικό, είναι ίσως η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη».

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου