Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ : "Στόχος η νίκη σε κάθε παιχνίδι"


Στην βοήθεια του κόσμου , τον παρορμητισμό του Λίνας Κλέιζα , αλλά και για το τρίτο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Πολωνία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Οι Πειραιώτες μετά την χθεσινή τους νίκη με 90 – 73 επί της Πρόκομ προηγούνται με 2-0 της πολωνικής ομάδας και πλέον βρίσκονται μια ανάσα από την πρόκριση στο Φάιναλ Φόρ του Παρισιού:
"Αρχικά πρέπει να πω συγχαρητήρια στον κόσμο για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησε. Μας έδωσε μεγάλη δύναμη. Εμείς μπήκαμε δυνατά στο ματς και καταφέραμε να ελέγξουμε το ρυθμό, αλλά στη συνέχεια ήμασταν λίγο νευρικοί στην επίθεση και δώσαμε το δικαίωμα στην Πρόκομ να μπει στο παιχνίδι. Όμως, τα παιδιά στη συνέχεια είχαν καθαρό μυαλό παρότι τους ασκήθηκε μεγάλη πίεση σε ένα σημείο του ματς. Στο τέλος αντιδράσαμε σωστά και καταφέρουμε να κάνουμε το 2-0. Τώρα συνεχίζουμε".

Για τον Κλέιζα τόνισε:

"Είμαστε μια ομάδα που μοιράζει το παιχνίδι και μέσα στην ένταση που δημιουργείται για το αποτέλεσμα, οι παίκτες ανταλλάζουν τις απόψεις τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή φαίνεται πως υπάρχει διαφορετικός τόνος στη φωνή, πως υπάρχει θέμα. Άλλωστε, οι συνεργασίες μας έδωσαν τις καλές στιγμές του παιχνιδιού".

Να τελειώνει το συντομότερο την σειρά με την Πρόκομ επιθυμεί ο Παναγιώτης Γιαννάκης:

"Στόχος της ομάδας είναι να κερδίζει κάθε παιχνίδι. Παίζουμε με μια αντίπαλο που είναι ανταγωνιστική. Εμείς θα πάμε στην Πολωνία για να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ από αυτό που δείξαμε εδώ και για να πάρουμε τη νίκη. Αν δεν τα καταφέρουμε, θα ξαναπαίξουμε, πρέπει να κάνουμε μια νίκη στα επόμενα ματς".

Όσων αφορά στον τραυματισμό του Παναγιώτη Βασιλόπουλου ο τεχνικός των Πειραιωτών είπε :
"Εκείνη την ώρα ζήτησε αλλαγή, στη συνέχεια μου είπε ότι είναι καλά και πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, αλλά δεν έτυχε κάποια στιγμή, ώστε να ξαναμπεί στο παιχνίδι".


Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου