Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Ευχάριστα τα νέα για Μπάντοβιτς







Η ήττα στην Θεσσαλονίκη , η οποία ουσιαστικά σήμανε το τέλος της προσπάθειας του Ολυμπιακού για την κατάκτηση και αυτού του τίτλου – αν και υπάρχουν μαθηματικές πιθανότητες - ανήκει στο παρελθόν. Οι Πειραιώτες ετοιμάζονται ήδη για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στο Στάδιο Καραισκάκη και τα νέα είναι ευχάριστα.

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς έχει αρκετούς λόγους να χαμογελά , και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Μήτρογλου, Νταρμισιρ , Ζεβλάκοφ και Ντουντού.

Ο Μήτρογλου ναι μεν υπέστει ρινικό κάταγμα, όμως θα φορέσει νάρθηκα και θα αγωνιστεί κανονικά το Σάββατο με αντίπαλο την ομάδα των Ιωαννίνων. Αυτό σημαίνει πως οι φόβοι που ήθελαν τον Ολυμπιακό να παίζει στο Καραϊσκάκης δίχως επιθετικό δεν επαληθεύτηκαν.

Επίσης ο Άγγλος επιθετικός και ο Πολωνός αμυντικός προπονήθηκαν κανονικά δίχως το παραμικρό πρόβλημα, όπως και ο "Γερμανός" και αμφότεροι υπολογίζονται κανονικά για τον αγώνα κόντρα στην ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου.

Η μεγάλη έκπληξη προέρχεται από τον Ντουντού Σεαρένσε. Ο Βραζιλιάνος μέσος προπονήθηκε κανονικά για πρώτη φορά μέσα στο 2010 και αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.μετά τον αγώνα με τον Άρη στο Βικελίδης την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.

Ο 27χρονος μέσος του Ολυμπιακού, είχε τραυματιστεί στην διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών σε φιλικό που είχε διοργανώσει ο Ροναλντίνιο δίχως να πάρει την άδεια της διοίκησης και γι' αυτό τον λόγο είχε τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο. Περασμένα ξεχασμένα όμως και αυτό που έχει σημασία για τον ίδιο μα κυρίως για τον Ολυμπιακό είναι πως επιστρέφει.

Η απουσία του όλο αυτό το διάστημα ήταν εμφανής. Το κενό του ουδέποτε καλύφθηκε ικανοποιητικά. Ο Ντουντού είναι η ποιοτικότερη λύση των ερυθρολεύκων στην μεσαία γραμμή.

Σ' ότι αφορά τώρα στον Ντάτολο, τα νέα δεν είναι ούτε ευχάριστα μα ούτε και δυσάρεστα. Ο Αργεντινός έκανε ατομικό στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, όμως υπάρχουν ελπίδες να προλάβει τον αγώνα του Σαββάτου, αν καταφέρει να προπονηθεί τις υπόλοιπες τρεις ημέρες .

Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου