Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ : "Πιστεύω οτι θα τελειώσουμε την Τρίτη"


Δηλώσεις του Θοδωρή Παπαλουκά για την τρίτη αναμέτρηση με την Πρόκομ στην Πολωνία φιλοξενούνται στην προσωπική του ιστοσελίδα. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αναφέρεται στην ποιότητα της ομάδας , στο δύσκολο έργο που έχει ο Ολυμπιακός παρά το 2-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις , αλλά και στην πεποίθηση του ότι την Τρίτη η ομάδα θα εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον τελικό:

"Μας δίνεται αύριο μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία απέναντι στην Πρόκομ, να πάρουμε τη νίκη, να κλείσουμε την σειρά των προημιτελικών και να σφραγίσουμε το εισιτήριο για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας στο Παρίσι. Κανείς μας δεν θέλει να μείνει στην Πολωνία και την Μεγάλη Πέμπτη για να παίξει το 4ο ματς.

Στα δύο πρώτα παιχνίδια, στο “Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας”, κάναμε το καθήκον μας, υπερασπιστήκαμε το πλεονέκτημα της έδρας και πήραμε τις νίκες που έπρεπε. Θέλουμε άλλη μία νίκη για να προκριθούμε στο φάιναλ φορ, κι έχουμε την ποιότητα, αλλά και τη σοβαρότητα να το πράξουμε αύριο.

Φυσικά θα έχουμε πολύ δύσκολο έργο μπροστά μας, αφού η Πρόκομ, η οποία έδειξε στα δύο πρώτα ματς ότι μόνο από τύχη δεν έφτασε μέχρι τους “8″ της Ευρωλίγκας, μεταμορφώνεται προς το καλύτερο μέσα στην έδρα της. Το ότι βρίσκεται πίσω στη σειρά με 2- 0 της έχει εξαφανίσει οποιοδήποτε ίχνος άγχους ή πίεσης και απλά θα προσπαθήσει με κάθε δυνατό τρόπο να φτάσει στη νίκη. Εμείς από την πευρά μας πρέπει να παρουσιαστούμε προσηλωμένοι στην άμυνα, να περιορίσουμε τα λάθη μας και να επιβάλουμε από την αρχή το ρυθμό μας, έτσι ώστε να μη δώσουμε στους Πολωνούς την ευκαιρία να μας αμφισβητήσουν. Οι βάσεις για το φάιναλ φορ μπήκαν στο γήπεδό μας και μπορούμε τώρα στην Πολωνία να ολοκληρώσουμε.

Όλοι ξέρουν ότι σε μία σειρά αγώνων τα πλέον δύσκολα ματς είναι το πρώτο της κι εκείνο με το οποίο καλείται μία ομάδα να την κλείσει. Πιστεύω ότι τελικά θα μπορέσουμε στην Πολωνία να τελειώνουμε με την Πρόκομ από την Τρίτη".



Κώστας 'Εξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου