Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Φουλάρει για Φερνάντεζ ο Ολυμπιακός


Οι αλλαγές που θα επιφέρει η άφιξη – εκτός εξαιρετικού απροόπτου – του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό θα είναι αρκετές. Αναφερόμαστε βέβαια στις αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας, το οποίο όχι απλά χρειάζεται ενδυνάμωση, αλλα μια πραγματική τονωτική ένεση.
Μεταξύ των θέσεων που πρόκειται να καλυφθούν στον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου και αυτή του τερματοφύλακα. Καλός και άγιος ο Αντώνης Νικοπολίδης, κοντεύει όμως τα σαράντα και τα αντανακλαστικά του δεν είναι ποια τα ίδια.
Όταν οι Πορτογάλοι την προηγούμενη εβδομάδα έγραφαν για το Ντάνι Φερνάντεζ του Ηρακλή (δανεικός από τη Μπόχουμ) κάτι ήξεραν. Ο 25χρονος τερματοφύλακας που πέρασε και από τον ΠΑΟΚ, αποτελεί τον πρώτο στόχο για να υπερασπίζεται μελλοντικά την ερυθρόλευκη εστία. Και σε καλή ηλικία είναι και τις ιδιαιτερότητες της Ελλάδας ξέρει και κοινοτικό διαβατήριο έχει και δεν είναι πολύ ακριβός. Τα κάνει όλα και συμφέρει. Βέβαια είναι να αναρωτιέται κανείς πώς δεν επεδίωξαν οι ερυθρόλευκοι να τον εντάξουν νωρίτερα στο δυναμικό τους , αφού στην Ελλάδα αγωνιζόταν ο άνθρωπος και τον είχαν δει ουκ ολίγες φορές, πριν καταλήξουν στις αμφιβόλου ποιότητας λύσεις που προκρίθηκαν. Ο Ντάνι είναι τώρα εδώ. Διάθεση να μετεγγραφεί στον Ολυμπιακό υπάρχει, ιδιαίτερη κάψα να μείνει στην Μπόχουμ δεν έχει(σε ανύποπτο χρόνο άλλωστε μας είχε εκμυστηρευθεί ότι είναι φαν της Μπορούσια Ντόρτμουντ),οπότε μάλλον όλα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό.
Αναμφισβήτητα το θέμα που καίει άπαντες στον Ολυμπιακό είναι να κλείσει το μετοχικό, αλλά η απόφαση για τον Φερνάντεζ είναι δεδομένη.


Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου