Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

« ΤΑ ΕΧΩΣΕ» ΣΤΟΝ ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ Ο ΜΠΑΝΤΟΒΙΤΣ


ΜΕ ΠΡΌΣΤΙΜΟ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΊ Ο ΚΟΝΓΚΟΛΈΖΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΟΠΟΡΊΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΌΝΗΣΗ

ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Λέγαμε και εμείς ότι άργησε, αλλά θυμήθηκε τον παλιό κακό του εαυτό ο Λουα Λουα. Για άλλη μια φορά καθυστέρησε στην χθεσινή προπόνηση, βγάζοντας τον Μποζινταρ Μπάντοβιτς από τα ρούχα του.
Ένα κακό συνήθειο που δεν λέει να αποβάλει ο παίκτης και το είχε επαναλάβει και πριν απο δυο μήνες, όταν και έφαγε πάλι πρόστιμο και μάλιστα έκανε το τραπέζι στους συμπαίκτες του.
Ο Μπάντοβις ήταν φανερά ενοχλημένος και κάποια στιγμή «έβαλε χέρι» στον παίκτη και μάλιστα ενώπιον των παικτών και όπως του είπε «είναι η τελευταία φορά που ανέχεται κάτι τέτοιο..»
Μπορεί ο Λουα Λουα να έχει επιστρέψει αλλαγμένος στον Ολυμπιακό, αλλά φαίνεται ότι αυτό το ελάττωμα δεν μπορεί να το διορθώσει και αναμένεται να τιμωρηθεί με πρόστιμο.
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Ξάνθη συνεχίστηκε με τις γνωστές απουσίες λόγο τραυματισμών και μοναδικό παίκτη που να επιστρέφει και να είναι στην διάθεση του Μπάντοβιτς, τον Ντιόγκο, που θα είναι στην αποστολή μετά από αρκετό καιρό.
Εκτός από τους τραυματίες, εκτός θα είναι και ο τιμωρημένος Μάρεσκα που θα εκτίσει την ποινή των δυο αγωνιστικών λόγο καρτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου