Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Νικητής ο αθλητισμός στο Χαλάνδρι




Η ομάδα των τμημάτων υποδομής του Παναθηναϊκού ήταν η νικήτρια του τουρνουά ποδοσφαίρου με την επωνυμία ΦΛΥΑ 2010, που διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο Ν. Πέρκιζας από τον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Χαλανδρίου.
Οι πράσινοι επικράτησαν στον τελικό μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι - και με τις δυο ομάδες αλλά και τις υπόλοιπες που έλαβαν μέρος στο τουρνουά να διδάσκουν αθλητικό ήθος – του Ολυμπιακού με 2-1. Το τουρνουά σημείωσε μεγάλη επιτυχία, μιας και στις εξέδρες του γηπέδου βρέθηκε πλήθος κόσμου , ενώ τα παιδιά που συμμετείχαν, προσέφεραν όμορφο θέαμα, στο πλαίσιο του « ευ αγωνίζεσθε ». Ουσιαστικά λοιπόν εκτός από τον τυπικό νικητή της διοργάνωσης, τον Παναθηναϊκό υπήρξε και ουσιαστικός, το ποδόσφαιρο, που σε αυτή τη νεαρή ηλικία συνδυάζει την χαρά του παιχνιδιού και της μάθησης μαζί με το φίλαθλο πνεύμα. Το τελευταίο μάλιστα με τα όσα βλέπουμε να συμβαίνουν εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, ειδικά τον τελευταίο καιρό κοντεύει να εκλείψει.
Την απονομή των μεταλλίων στους νικητές του τουρνουά που έλαβαν και δώρα από τους χορηγούς, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Χαλανδρίου, Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος. Την απονομή στην ομάδα που κατέλαβε την δεύτερη θέση στο τουρνουά , ο Ολυμπιακός, έκανε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Γεώργιος Κουράσης και στην τρίτη ομάδα Απόλλων Χαλανδρίου ο αντιδήμαρχος παιδείας, κ. Βαγγέλης Λέκκας.
Πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής αναδείχτηκε ο Μανούσος Ηλιάκης του Απόλλωνα Χαλανδρίου, ενώ πρώτος σκόρερ ο Γ. Καρβουνίδης του Παναθηναϊκού.
Μεταξύ των φιλάθλων και των παραγόντων που βρέθηκαν στο Ν. Πέρκιζας στις εξέδρες το παρόν έδωσαν αρκετοί αντιδήμαρχοι άλλων Δήμων, καθώς και ο πρόεδρος του Ο.Ν.Α. Παιανίας.
Οι διοργανωτές εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στους χορηγούς PUMA FOOTBALL TEAM, PEPSICO – ΗΒΗ, NANOS FIREWORKS.
Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει στους υπαλλήλους του Οργανισμού που έδωσαν και την ψυχή τους για την επιτυχία της διοργάνωσης, στον Πρόεδρο του Ο.Ν.Α. και πρώην καλαθοσφαιριστή του Ολυμπιακού Μάκη Κατσαφάδο, καθώς και στον Παναγιώτη Γουδέλη.


Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου